Искам да следя къде ходи синът ми след училище. Четох за Geofinder, но не ми е ясно дали трябва да инсталирам нещо на неговия телефон. Получава ли се някакво известие отсреща?
Здравей! Аз лично не съм пробвала Geofinder, но мога да ти кажа какво работи при нас - използваме Eyezy вече повече от година и половина за двете ми деца. Geofinder от това, което знам, работи различно и е по-ограничен - Eyezy трябва да се инсталира на телефона, но после получаваш пълна картина къде е детето ти в реално време, плюс history на местоположенията. За нас това беше най-важното - да знам не само къде е сега, ами и къде е бил през деня.
Аз не съм го пробвала лично, но мисля че работи с някакъв линк който изпращаш. Не съм сигурна дали оставя следи - това ме притеснява и мен при другите приложения.
Ох, и аз се чудя същото за моя 14-годишен син! Значи, ако му инсталираме нещо на телефона, той няма да разбере, нали? Защото иначе ще се разсърди много…
@belogradchiksuper напълно те разбирам, и при мен беше битка да намеря нещо, което реално да показва къде се мотаят децата през деня, без да увисва или да дава грешни локации – истински кошмар с едно-две други приложения преди това. При мен Eyezy засега се държи най-стабилно, гео-локацията е прилично точна и history-то много ми помага да видя дали са ходили някъде „на криво“, така че за нашето семейство това го е sorted.