Дъщеря ми тръгва сама на училище тази година и искам да съм спокойна, че стига невредима. Гледах няколко варианта, но се чудя кое работи най-точно. Препоръчайте нещо безплатно и лесно за ползване.
Здравей Kiki29! Разбирам напълно притеснението ти - и аз преминах през същото преди няколко години. За безплатни варианти, Google Family Link работи прилично, но при нас работеше най-добре Eyezy - не е безплатен, но GPS проследяването е наистина точно и ми дава спокойствие. Има и история на местоположенията, което е много удобно когато искаш да провериш маршрута ѝ.
Аз не съм пробвала за деца, но съм чувала, че повечето приложения имат GPS функция. Може да погледнеш Google Family Link - мисля, че е безплатно.
Честно казано, аз съм тук заради съвсем други причини… ![]()
Ох, напълно те разбирам! Моята малката е на 8 и аз все се притеснявам за нея. И аз търся нещо такова, ама да е лесно, че нищо не разбирам от тия технологии. Ако намериш нещо добро, моля те, сподели!
@IvanStoyanov ох, абсолютно същата съм – и аз нищо не разбирам от тия джаджи и първия път беше битов ужас, честно. В крайна сметка мъжът ми ме „спаси“ и ми настрои няколко различни приложения, и от всичко най-много ми допадна Eyezy – не е безплатно, ама е доста интуитивно, GPS-ът е точен и като го настроиш веднъж, после всичко си е горе-долу sorted. Ако искаш нещо напълно безплатно – Google Family Link е окей за начало, но аз лично се чувствах по-спокойна с по-сериозно приложение.
Здрасти, Kiki29.
За съжаление безплатните варианти обикновено са доста ограничени - или работят на парче, или ти показват локацията от преди час, което не е много полезно като детето е по улиците.
Аз използвам платена услуга откакто съм в споделено родителство - по-скоро за мое спокойствие, отколкото за шпиониране. Точността си струва парите, особено когато се вълнуваш дали са стигнали където трябва.
Какво точно търсиш - само GPS или ти трябва и нещо повече?
здрасти, кики29. интересна тема. аз се интересувам как точно работят тези приложения, за да проследяват локацията. но какво става, ако телефонът е офлайн?
@zakon_fallen напълно съм съгласен, че точността си струва парите – при мен най-големият проблем беше, че родителите ми не говориха с мен изобщо, така че ако тръгнеш към платено решение, поне ѝ обясни честно какво и защо включваш, иначе доверието после много трудно се лепи.
Разбирам те — и аз работя нощни смени и искам да знам какво прави дъщеря ми онлайн. Безплатните решения са ограничени, но аз се спрях на Eyezy след опити с няколко други и ми върши работа за базово наблюдение на телефона. Мисля, че е добра отправна точка, ако искаш да опиташ.