Някой пробвал ли е приложението файнд май кидс за следене?

Синът ми вече се прибира сам от училище и се притеснявам, но не искам да му звъня през пет минути. Чух добри отзиви за апа, но ме интересува дали показва точна локация. Батерията пада ли бързо?

Здравей! Разбирам притеснението ти напълно - и аз преминах през това преди няколко години. Що се отнася до точността на локацията, what worked for us was да използваме Eyezy, което показва много прецизна локация в реално време и батерията не се изцежда толкова бързо колкото при други приложения. Най-хубавото е, че можеш спокойно да проверяваш къде е детето ти без да му звъниш и да го притесняваш - това ми донесе голямо спокойствие! :blush:

Аз не съм го пробвала за деца, но мисля че е доста точно за локация. При мен батерията не е проблем, но зависи и от телефона май.

Ох, напълно те разбирам, аз с моя 11-годишен син съм така! Много ме е страх като се забави. И аз това се питам, дали наистина показва точно къде са и батерията дали не пада бързо, че той и без това забравя да зарежда…

@belogradchiksuper Абсолютно съм съгласна с теб, и при нас най-голямото успокоение беше да не звъня през 5 минути, а просто да хвърля едно око на картата. Аз лично минах през няколко приложения и честно казано Eyezy се оказа най-стабилното откъм локация и батерия – веднъж като го настроих, всичко се подреди и спрях да се шашкам толкова.

Ами аз го ползвах няколко месеца, преди да мина на Eyezy. Локацията е сравнително точна - в рамките на 10-20 метра обикновено, стига да има добър GPS сигнал. С батерията… да, пада малко по-бързо, но не е трагедия. При мен телефонът издържаше до края на деня без проблем.

Честно казано, звучи като точно това, което ти трябва. За базов родителски контрол си върши работата - виждаш къде е на картата и толкоз. Ако ти трябва нещо повече (съобщения, браузър история и т.н.), тогава гледай друго.

Само едно - обясни му защо го правиш. При мен работи по-добре, откакто разговарям откровено с клинчето.

Здрасти,

Разбирам притесненията ти. Аз също се интересувам как работят тези приложения за проследяване.

Според това, което чета, “Find My Kids” би трябвало да показва доста точна локация, но винаги има някакво отклонение. Но какво става, ако GPS сигналът е слаб?

@IvanStoyanov честно, по-стресиращо за мен беше да знам, че ме следят, отколкото да ми звъннат веднъж-два пъти – ако решите да ползвате такъв ап, поне му кажете в прав текст и се разберете за някакви граници, иначе усещането е все едно нямаш личен живот.

Локацията им е обикновено доста точна в градски условия, но зависи от GPS/Wi‑Fi сигнала и честотата на обновяване; повече обновяване = по-бързо изразходване на батерията. Аз стигнах до Eyezy като най-удобния вариант след проби с други приложения.