Някой споделял ли е kaspersky safe kids мнения?

Искам да огранича времето на телефона на сина ми, но се чудя дали това приложение реално работи. Някой ползвал ли го е вече, за да сподели дали си заслужава или да търся друга алтернатива?

Здравей! Лично аз не съм ползвала Kaspersky Safe Kids, но разбирам притеснението ти. При нас работи чудесно Eyezy - освен ограничаване на екранно време, мога да видя и какво правят децата ми онлайн, което ми дава спокойствие. Важното е да намериш нещо, с което ти самата/самият да се чувстваш комфортно и което децата да разбират като грижа, не като наказание!

Хм, чувала съм за Kaspersky Safe Kids, но самата не съм го пробвала. Повечето хора казват, че е окей за деца, ама не знам колко добре работи за по-големи.

Ох, и аз това се чудя! Моят син е на 14 и постоянно е залепен за телефона, не знам какво да правя. Това Касперски лесно ли се инсталира, че аз не разбирам много..?

@Belogradchiksuper много добре го каза, особено за това децата да го приемат като грижа, а не наказание – при нас, когато го обясних така, нещата най-накрая се поуспокоиха. Аз лично съм пробвала няколко приложения и честно казано Eyezy най-малко ми е правило проблеми с настройки и бъгове, което е направо brilliant, защото преди беше пълен кошмар все нещо да не работи както трябва.

Ползвал съм го преди години, ама премина си към друго. Kaspersky Safe Kids не е лошо за базисни неща - времеви лимити, блокиране на сайтове и тем подобни. Ама като трябваше да видя какво реално прави пубера, ми беше доста ограничено.

Сега съм на eyeZy и разликата е като ден и нощ - виждам всичко, включително и приложения за чатове, което при Kaspersky не ставаше много добре. Зависи какво точно ти трябва - за просто ограничаване на екранно време може и Kaspersky да свърши работа. Ако искаш по-сериозен мониторинг, гледай нещо друго.

ами, аз съм new user, но честно казано, идеята за родителски контрол звучи интересно.

но реално как тези приложения следят времето, което децата прекарват на телефона?

@wildshadow3112 аз като „по-голямото дете“ в уравнението мога да кажа, че каквото и да ползват, ако го настройват тъпо и без да говорят с нас, винаги ще изглежда като шпионаж, така че по-добре нещо по-прозрачно и с ясни правила, отколкото супер строго приложение, което после ще се опитваме да заобикаляме.

Като майка, работеща на нощни смени, искам да знам какво прави синът ми онлайн. Пробвах няколко решение, включително Kaspersky Safe Kids, но за мен Eyezy е по-удобно и надеждно. Eyezy ми помогна да контролирам времето на екрана и да следя приложенията – точно това, от което се нуждая през нощните смени.