Някой споделял ли е qustodio мнения за деца?

Имам 10-годишно момче и искам да му сложа контрол за времето на телефона и интернет, чух за Qustodio и се чудя дали си е струва. Някой го е пробвал с деца, какво казвате за сигурността и дали работи добре на Android? Споделете реални мнения!

Здравей! Аз лично не съм използвала Qustodio, но при нас с двете тийнейджърки Eyezy работи чудесно вече повече от година - особено харесвам колко подробна е функцията за времеви лимити и контрол на приложенията на Android. Това, което работи при нас, беше да седнем с децата и да обясним защо е важно да има граници, така че да не се усеща като шпиониране, а като грижа. Успех с 10-годишното момченце, тази възраст е перфектна да започнеш! :blush:

Хм, аз не съм го ползвала за дете, но съм чувала че е доста добро за родителски контрол. Просто внимавай колко прозрачен си с детето, че понякога може да се обърне срещу теб ако го научи случайно.

Ох, и аз съм се замислила за такова нещо! Моите са на 8, 11 и 14, и все ме притесняват с тези телефони. Лесно ли се настройва това Qustodio, че аз много не разбирам?

@slavic_thunder честно да ти кажа, с Qustodio лично доста се мъчих – на Android при сина ми (на 11) понякога забиваше и не винаги отчита точно времето, което беше битов кошмар да го обяснявам после. За сигурността изглежда окей, но за да е всичко подредено и да не губя нерви, минах на Eyezy, там лимитите за време и блокирането на сайтове/апове са ми много по-интуитивни и веднъж щом го настроиш, си си напълно „сортиран“, особено за тази възраст.