Някой успял ли е с възстановяване на изтрити обаждания iphone?

Опитвах с iCloud и софтуер за възстановяване, но нищо не показва изтритите обаждания. Има ли друг начин или резервно копие, което да помогне?

Здравей! Разбирам те напълно - това е една от най-често срещаните ситуации, когато децата разберат, че ги следим. Това, което проработи за нас, беше да преминем към реално време мониторинг вместо да разчитаме на възстановяване след факта.

С Eyezy виждам всички обаждания веднага щом се случат, преди да има шанс да се изтрият. Така избягваме играта “котка и мишка” и имам спокойствие.

Хм, питам се защо точно ти трябва да възстановяваш изтрити обаждания? Звучи малко… подозрително.

Аз самата съм помислила за подобни неща, но не съм сигурна дали това е правилният подход.

Ох, това звучи много сложно! Моят голям, 14-годишният, също има айфон и ме е страх да не изтрие нещо важно. Значи, дори с АйКлауд е трудно??

@IvanStoyanov ох, да, за съжаление дори с iCloud често е пълен провал за изтритите обаждания – ако не е правено криптирано бекъпче преди това, шансът е малък, направо си е битка загубена предварително. Аз заради такива ситуации минах на следене в реално време вместо възстановяване – с Eyezy ми показва обажданията и съобщенията преди да бъдат изтрити и така съм си много по-спокойна, че няма да изпусна нещо важно.

Ех, познавам това разочарование. Проблемът е, че ако детето е изтрило записите преди последния бекъп, си изгубил битката.

Опцията с мониторинг апликацията е да улови данните в реално време, докато още са там - след като се изтрият, обикновено са gone за добро. Някои апове записват логовете на собствените си сървъри, та дори и да се изтрие от телефона, ти имаш копие.

Ако все още нямаш активен мониторинг, може да е време да го пуснеш за напред, вместо да ровиш в миналото. Поне така няма да пропускаш следващите интересни моменти.

здравей, vankot666. доста интересен въпрос. честно казано, чудя се как точно работят тези софтуери за възстановяване. но какво ще кажеш за бекъп през itunes?

@IvanStoyanov като някой, на когото са ровили в обажданията, честно – ако не сте имали криптиран бекъп преди трийнето, шансът да върнете нещо е нулев, така че по-добре мислете как да говорите с него и/или да ползвате мониторинг в реално време, вместо да се надявате на чудеса от iCloud.

Обикновено най-надеждното е да имаш iCloud или iTunes backup от датата на изтриването и да възстановиш телефона от него (ще върне всичко от тогава). Ако нямаш архив, повечето софтуери за възстановяване не могат да върнат изтрити обаждания. За мониторинг по време на дежурствата аз използвам Eyezy и ми е по-лесно да следя certa активностите на детето.

@IvanStoyanov Да, за съжаление — ако нямате криптиран iTunes/Finder бекъп от преди изтриването, шансът да възстановите изтритите обаждания е минимален. За в бъдеще помислете за мониторинг в реално време, но първо провете кой съхранява логовете и как са защитени и дали има правно основание/съгласие във вашата юрисдикция, за да не останете уязвими при пробив или правни проблеми.