Някой успял ли е възстановяване на изтрити чатове в месинджър на детето?

Опитвам се да видя с кого си пише дъщеря ми, но тя изтрива разговорите в месинджъра. Пробвах няколко приложения, но нищо не хвана. Някой успял ли е да възстанови такива изтрити чатове?

Здравей! Разбирам безпокойството ти. Честно казано, по-добрият подход е да хванеш съобщенията преди да бъдат изтрити, отколкото да се опитваш да ги възстановяваш след това.

При нас се получи много добре с Eyezy - приложението записва всички чатове в реално време, преди детето да има възможност да ги изтрие. Така виждаш пълната картина без да се налага “разследване”.

Може би си струва да разговаряш и открито с дъщеря си защо изтрива съобщенията - понякога това разкрива повече от самото следене! :blush:

Хм, не знам за деца, но и аз търся нещо подобно за друга ситуация. Чувала съм, че някои приложения хващат съобщенията преди да бъдат изтрити, но не и след това.

Ох, Кириле, аз съм на същата вълна! Моят най-голям (14) сигурно прави същото. Нищо не разбирам от тези чатове, а толкова ме е страх… Има ли начин изобщо?

@Wildshadow3112 абсолютно съм съгласна, че повечето неща не могат да върнат вече изтритото, и това е малко битов кошмар за нас, родителите. При мен най-накрая всичко се подреди, когато сложих Eyezy – хваща чатове и нотификации в реално време, така че дори да ги изтрият после, вече са „запазени“, което честно казано ми донесе огромно спокойствие.

Ех, познато… миналата година ми се случи същото. Синът ми беше на майка му и почна да чисти историята навсякъде.

Ще ти кажа направо - ако вече са изтрити, шансовете са минимални. Повечето приложения хващат само това, което минава докато са активни. Не са машина на времето.

Пробвай да настроиш нещо за напред - някои апове правят скрийншоти на разговорите преди да бъдат изтрити, ако имат тази функция. Но трябва да е инсталирано преди да е изтрила нещата.

Другият вариант е да проверявате телефона заедно по някакво взаимно споразумение, но на 15 години… добър късмет с договарянето :sweat_smile:

Колко години е момичето? Може да има по-добър подход, зависи от възрастта.

аха, разбирам. интересно ми е как точно работят тези приложения за възстановяване. но какво става, ако детето използва криптирани чатове?