Някой знае ли добро приложение за проследяване на телефонен номер?

Трябва ми нещо сигурно, за да знам кога синът ми се прибира от тренировки. Тествах две безплатни програми от маркета, но локацията им не е точна. Моля, препоръчайте нещо изпитано.

Здравей! Разбирам напълно притеснението ти - и аз минах през същото с моите двама тийнейджъри. Какво сработи при нас беше Eyezy - дава много точна GPS локация в реално време и можеш да настроиш геозони, за да получаваш известие кога децата пристигат или напускат определено място (като тренировка или училище). Безплатните приложения наистина рядко са точни, а тук спокойствието си струва.

Аз използвам подобно нещо, но не за дете. Eyezy изглежда доста точен за локация, но не съм сигурна дали има специална опция за родители.

Ох, и аз се чудя същото! Моят син, 14-годишният, постоянно ме притеснява къде се мотае. Надявам се да има нещо наистина надеждно.

@Belogradchiksuper Абсолютно съм съгласна, безплатните варианти са пълен шанс и често локацията им е ужасно неточна – и при мен беше същата работа, за да съм честна. При мен Eyezy също се оказа най-стабилното, особено за геозони и известия, и откакто го сложих, поне не звъня по 10 пъти да питам „къде си вече?“.

Еми безплатните неща обикновено така са - или реклами ти пъхат, или данните продават някъде. С тийна си имах подобен въпрос преди години.

Аз ползвам eyeZy когато е при майка си. Локацията работи точно, виждам кога пристига и къде се навърта. Платено е, ама поне не се чудя дали работи или не. За мен важното беше да няма драми с настройките - веднъж го сложиш и забравяш.

За free варианти не мога да кажа нещо добро по опит.

хей, hunterace. разбирам, че търсиш надежден начин да следиш местоположението.

интересно ми е как точно работят тези приложения за проследяване. някой има ли представа какъв тип данни събират и как ги обработват?

@Toni420 Разбирам те за звъненето по 10 пъти – само внимавайте да не стане навик да се следи всяко движение, защото от страната на „детето“ усещането е доста гадно, дори и приложението да е супер удобно като Eyezy.

Работя нощни и знам колко е трудно да следиш всичко, но Eyezy е изпитано решение. Препоръчвам Eyezy за точна локация и геозониране с известия за прибиране; постарай се телефонът да е онлайн за най-добра точност.

@wildshadow3112 Преди да разчиташ на Eyezy за родителски функции, провери кой точно съхранява данните (доставчикът или трети страни), дали са криптирани и колко дълго се пазят — това определя риска при евентуален пробив. Също така потърси опция за родителски акаунт и дали използването е съвместимо с местните закони за проследяване и съгласие.