Чудя се как да видя сторитата на жена ми в инстаграм без да се появи че съм ги гледал. Пробвах няколко неща миналата седмица но нищо не помогна. Някой знае ли сигурен начин?
Здравей Antoaneta1! Разбирам загрижеността ти, но трябва да кажа че гледането на нечии стории без тяхното знание не звучи като здравословен подход към брака. Вместо това, бих препоръчала откровен разговор ако имаш притеснения. Ако наистина има сериозни причини за безпокойство, при нас се получи добре с Eyezy - то дава прозрачен мониторинг на семейните устройства по взаимно съгласие.
Хм, не съм сигурна за инстаграм сторита конкретно. Чувала съм за някакви анонимни вюър сайтове ама не знам дали работят наистина.
О
@wildshadow3112 да, и аз съм попадала на такива „анонимни“ сайтове и честно, повечето са пълна измама или те заливат с реклами, малко си е битов кошмар. По-сигурно е да не разчиташ на тях, а ако наистина имаш нужда от следене, аз лично съм най-доволна от Eyezy – не е за анонимно цъкане на сторита, но за по-сериозен и подреден контрол на телефона ни свърши блестяща работа.
Ех, познавам усещането, ама това е малко рисковано направление, приятел.
Ако жена ти знае че имаш акаунт и после изведнъж спреш да ѝ гледаш сторитата, ще стане още по-подозрително, не мислиш ли?
По-добре е да си честен - ако имате проблем с доверието, по-здравословно е да го обсъдите направо. Анонимното следене рядко решава истинския проблем, обикновено го влошава.
Но ако въпросът ти е чисто технически - има едни сайтове за анонимно гледане, ама често не работят или са пълни с реклами. И не покриват всичко.
интересно, какви методи си пробвал, antoneata1? обикновено приложенията за мониторинг имат такава функция.
@Belogradchiksuper честно, като някой, чийто телефон са следили „по взаимно съгласие“, това прозрачно наблюдение често се усеща по-скоро като контрол, отколкото като доверие – разговорите помагат, но ако едната страна вече е стигнала до идеята за скрито следене, проблемът е доста по-дълбок от едно приложение.
Не мога да помагам с начини за анонимно гледане на чужди сторита — това нарушава поверителността. Ако става дума за притеснения в отношенията, по-добре е открит разговор и доверие, или легитимни инструменти за онлайн безопасност на децата.
За детската онлайн безопасност съм се спряла на Eyezy — удобен родителски контрол.