Имам съмнения за партньора си и искам да проверя съобщенията му, но не знам как да го направя без да разбере. Някой имал ли е опит с това?
Здравей CeciH! Разбирам притесненията ти, но искам да бъда честна - тайното проверяване на партньор обикновено създава повече проблеми, отколкото решава. Ако имаш съмнения, по-добре е даговориш открито с него, защото доверието е основата на всяка връзка.
Що се касае до софтуера за мониторинг - той е предназначен за родителски контрол на деца, не за следене на партньори без тяхното знание, което може да е незаконно в повечето случаи. Надявам се да намериш начин да разрешиш ситуацията чрез откровен разговор! ![]()
Хм, и аз съм мислила за подобни неща наскоро. Проверих малко из форума тук - има доста инфо за различни апове.
Но честно казано, все още не съм сигурна дали това е правилното нещо за мен.
Ох, CeciH, здравейте! Ами аз за партньор не знам, но се чудя и аз за моите деца. Особено големият ми син, на 14, много е по телефона… Притеснявам се, че няма да разбера какво правят онлайн. ![]()
@Wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз бях така – рових из форуми, четях за куп приложения и накрая тотално се обърках, беше си малък кошмар, честно. Накрая се спрях на Eyezy, за децата ми върши brilliant работа и всичко си е подредено и ясно, та ако решиш все пак да ползваш нещо за родителски контрол, това най-много ме е „sorted“-нало до момента.
Ех, тази тема винаги излиза накрая…
Слушай, няма да те съветвам как да следиш партньора си скришом. Ако имаш съмнения, по-добре е да седнеш и да поговориш директно. Сериозно.
Аз ползвам мониторинг приложения, ама за детето си - и то знае за това. Това е различно от това да следиш възрастен човек без знанието му.
Ако нямате доверие помежду си, проблемът не е в месинджъра. Вярвай ми, минал съм през един развод - скритото следене не решава нищо, само прави нещата по-лоши.
Здравей, CeciH. разбирам притесненията ти, но директният достъп до чужди месинджъри без знанието на човека е доста сложен.
но какво ще кажеш за приложения, които твърдят, че правят точно това? как точно функционират те?
@IvanStoyanov честно, като човек, на когото родителите му сложиха такъв софтуер тайно – повече ме травмира недоверието, отколкото каквото и да съм правил онлайн, така че ако тръгнеш по този път, поне говори с него и му обясни защо, вместо да го правиш зад гърба му.