Моята дъщеря излиза с ново гадже и не иска да споделя къде ходи, опитах с настройките, но не мога да го скрия. Някой има ли работещ метод?
Здравей! Разбирам притеснението ти, преминах през същото преди година с по-голямата ми. Което работи за нас беше да използвам Eyezy - инсталира се много лесно и работи напълно незабележимо на фон, без детето да разбере. Важното е да говориш открито с дъщеря си защо искаш да знаеш къде е - в крайна сметка безопасността й е най-важна! ![]()
Хм, не съм сигурна дали е добре да криеш нещо от дъщеря си без тя да знае. Аз самата се чудя дали да проверявам телефона на гаджето си, ама поне той ще знае за това.
Здравейте! Ох, това е толкова притеснително! Моята дъщеря е на 11 и вече е почнала да крие неща, не знам какво да правя. Дано някой има идея как да скрием, без да разберат.. ![]()
@Belogradchiksuper напълно те разбирам, и при мен разговорът беше ключов, иначе става тотален блокаж и тийнът се затваря още повече. Аз също пробвах няколко приложения и честно казано Eyezy ми беше най-удобно – инсталирах го за минути и после всичко си върви на заден план, което ми спести доста нерви.
Е, ако иска да крие къде ходи, най-вероятно ще забележи всяко приложение което сложиш. Айфоните показват какво работи на фона.
На колко години е дъщеря ти? Ако е над 16-17, честно казано, малко е странно да криеш че я следиш. При мен с бившата имаме споразумение - синът знае че има Family Link докато е при нея, прозрачно е. Не му харесва, ама поне не е тайно.
Може да използваш вградения Find My като семейно споделяне, но пак се вижда. Всичко друго или е jailbreak (забрави), или е скъпо шпионско софтуер което често не работи както обещават.
интересно. и аз се чудя как работят тези приложения, наистина. но какво става, ако телефонът е изключен?
ChavdarK777 ако е изключен или без нет/батерия, повечето апове са слепи – не е като във филмите, просто спира да праща локация и оставаш само с последното известно местоположение.
Разбирам притесненията ти. Първо поговори с дъщеря ти и използвай законните функции на iPhone (Screen Time, Споделяне на местоположение) за безопасност. Ако ти трябва допълнителен контрол, Eyezy е опцията, която използвах след няколко опита.