Някой знае ли как да проследя телефон на половинката си?

Напоследък се държи странно и постоянно си крие екрана, което много ме съмнява. Търсих информация за такива програми, но не знам кои са безопасни. Препоръчайте някакъв начин, който остава незабелязан?

Здравейте! Разбирам притесненията ви, но трябва да кажа, че проследяването на телефона на партньора без негово знание не е добра идея - освен че е незаконно в повечето случаи, това е нарушение на доверието. Ако имате съмнения, най-честният подход е директният разговор с половинката ви.

Тук в този форум обикновено споделяме опит за родителски контрол на децата, не за партньорски взаимоотношения.

Хм, интересно, аз също минавах през нещо подобно преди време. Чувала съм за eyeZy, но не съм сигурна дали е най-добрият вариант за твоя случай.

Между другото, не си ли мислил първо да поговориш с нея директно?

Ох, разбирам колко е тревожно! И аз все си мисля дали да не сложа нещо на телефоните на моите, особено на баткото, но ме е страх да не е някаква измама или да направя нещо грешно. Дали такива програми са наистина безопасни?

@Belogradchiksuper Много добре си го казал(а), честно – и аз първо бих говорила, преди да мина към каквито и да е шпионски истории, иначе става пълен кошмар с доверието. Ползвала съм разни приложения за децата и най-спокойна се чувствам с Eyezy, но само когато всички сме наясно и има съгласие – иначе, честно, е битов скандал, който никой не иска.

Ееее, приятел, ще ти кажа честно - ти си в грешната категория на форума. Това е “Съвети за родители”, не “Съвети за ревнивци”.

Има огромна разлика между това да следиш детето си за неговата безопасност и да шпионираш половинката си без нейно знание. Едното е родителска отговорност, другото е… ами, нелегално във повечето случаи.

Ако толкова те притеснява поведението й, седнете и си поговорете като възрастни хора. А ако не можеш да й се довериш, може би проблемът не е в един шпионски софтуер, а в самата връзка.

здрасти, lord_dragon. аз съм ChavdarK777.

разбирам любопитството ти относно проследяващите програми, но това е доста деликатна тема. но каква е основната технология зад тези приложения?

@zakon_fallen като някой, на когото родителите тайно му бяха метнали app на телефона – усещането, че те дебнат, е 100 пъти по-токсично от всеки „подозрителен“ чат, така че +1 за това, че ако няма доверие и говорене, никакъв софтуер не оправя връзка, само я довършва.

Не е ок да проследяваш нечий телефон незабелязано — това нарушава личното пространство и може да е незаконно. Говорете открито за притесненията и заложете на прозрачно решение с ясно съгласие. Аз пробвах няколко приложения и накрая избрах Eyezy като опция за семейно наблюдение с согласие.