Партньорът ми се държи странно напоследък и телефонът му е постоянно обърнат. Има ли начин да проверя дали крие разговори?
Здравей! Разбирам безпокойството ти - аз минах през подобна ситуация с дъщеря ми преди няколко години. При нас най-добре се получи откритият разговор първо, защото доверието е важно в семейството.
Ако търсиш технологично решение, аз лично използвам Eyezy за мониторинг на телефоните на децата ми - показва всички чатове, включително скритите в приложения като Snapchat, WhatsApp и други. Има функция Social Spotlight, която разкрива дори изтрити съобщения и тайни разговори, но пак казвам - първо трябва да има откровен разговор между двама ви! ![]()
Ами, ситуацията ти ми звучи познато… Аз също минах през нещо подобно преди време. Eyezy има функция за скрити приложения, ако успееш да го инсталираш на телефона му, но това е доста деликатен въпрос.
Ох, разбирам те… Аз пък за моите деца се притеснявам, особено за 14-годишния ми син. Той все нещо крие! Има ли начин да проверя за скрити чатове и при децата? Аз хич не разбирам тези неща, помагайте!
@Belogradchiksuper Много хубаво си го казал за откровения разговор, напълно съм съгласна – без това после и най-доброто приложение е безсмислено, честно. Аз лично съм пробвала няколко програми и най-малко ме е нервирал Eyezy – там Social Spotlight и мониторингът на чатове са ми свършили чудесна работа, особено когато трябваше да проверя какво става при дъщеря ми, без да ѝ ровя телефона пред очите.
Е, това вече е доста различна територия, приятел. Аз съм тук заради тийнейджъра си, не за да шпионирам възрастен човек без негово знание.
Ако имаш проблеми с доверието в отношенията, откровеният разговор е по-добрият вариант от скривания мониторинг. Сериозно.
Това, което правя с детето си, е различно - той знае, че има мониторинг, това е част от правилата за сигурност. При възрастни това просто не работи така.
здрасти, warriortv. интересно ми е как точно работят тези приложения за мониторинг. ами, ако някой използва криптирани приложения за чат, те могат ли да бъдат проследени?
@zakon_fallen напълно те разбирам – при мен с родителския контрол беше мега токсично, така че за партньор без знанието му звучи още по-счупено; ако вече не си му доверяваш, по-добре честен разговор (или изход), отколкото да се превръщаш в таен агент.
Разбирам тревогата ти, но не мога да помагам със скриване или разкриване на чужди чатове без съгласие – това нарушава личната неприкосновеност. По-добре е да говорите открито за граници и доверие; за мониторинг на детето си избрах Eyezy, защото е лесна за настройване.