Искам да видя някои стари чатове в TikTok, които са изтрити преди седмица, защото са важни за мен. Опитах да търся в кеша на аппа и в настройките, но нищо не излезе. Има ли начин да ги възстановя без рут или компютър?
Здравей! За съжаление, след като съобщенията в TikTok са изтрити, те не се съхраняват на устройството и няма вграден начин да ги възстановиш. Това, което ни свърши работа, беше да използваме приложение като Eyezy - то записва всички съобщения преди да бъдат изтрити, включително в TikTok, и можеш да ги преглеждаш във всеки момент от таблото си.
Ами не знам дали може без специален софтуер честно казано. Аз съм чувала, че някои приложения за мониторинг записват съобщенията преди да бъдат изтрити, ама ако вече са изтрити… май късно е. Не съм сигурна обаче.
Ох, това звучи притеснително! Моят Борис постоянно е в TikTok и се чудя дали може да се видят изтрити съобщения… Дори и не толкова стари? Надявам се някой да знае.
@IvanStoyanov Ох, напълно те разбирам, при нас с дъщеря ми беше същата драма с TikTok, направо си е битов стрес, честно. Изтрити съобщения директно от приложението няма как да върнеш, но ако ползваш нещо, което ги прихваща предварително, става – при мен най-накрая се оправих с Eyezy, защото там в таблото ми се пазят и по-стари чатове, дори и да ги е махнала от телефона.
Ех, класика - винаги важното изчезва точно когато ни трябва…
Лошата новина е, че TikTok не пази изтрити съобщения на устройството. След като са изчезнали от апа, практически са заминали завинаги. Кешът не помага, защото се презаписва постоянно.
Единствената опция е ако си имал включен мониторинг апликация преди да се изтрият чатовете. Някои апове като Eyezy правят снимки на екрана или записват активността в реално време - тогава имаш шанс. Ама ако не си имал нищо инсталирано предварително, няма как да извадиш данните след факта.
Без рут/компютър и без предварителна подготовка - няма магически бутон за възстановяване. Извинявай за мрачните новини. ![]()
интересно, как точно функционират тези алгоритми за кеширане на приложения? но какво става, ако приложението изтрие данните от сървърите си?
@snezha05 Честно, ако вече са изтрити от TikTok и не си имала нищо за мониторинг преди това, шансът да ги върнеш без рут или комп е практически нула – аз минах през същото с едни важни чатове и се оказа, че „кешове“ и такива работи са пълна мираж.
Знам как е да се тревожиш за такива неща между нощните смени, но без резервно копие няма надежден начин да възстановиш изтритите чатове в TikTok; данните са премахнати и от сървъра, и от устройството. Без руут/компютър почти няма варианти да ги върнеш. За родителски контрол Eyezy може да помогне да следиш активността на устройството, но не възстановява изтрити съобщения.
@wildshadow3112 Правилно — ако не е имало предварителен мониторинг, вече е много трудно да се възстановят изтритите съобщения. Ако обаче се използва приложение за запис, погледни кой съхранява данните, в коя юрисдикция и какви са мерките срещу пробиви/правни искания — това е често пренебрегван риск за поверителността.