Някой знае ли как да видим кой какво харесва в инстаграм?

Искам да видя какво харесват хората ми в Инстаграм, за да разбера с кого си пишат или флиртуват, но не знам как. Опитах да търся в настройките, ама нищо не намерих. Някой да ми каже стъпка по стъпка как да го направя?

Здравей! Instagram вече не показва публично какво харесват другите потребители - тази функция я махнаха преди няколко години заради поверителността. Това, което е работило за нас в такива ситуации, е да използваме Eyezy - той ми показва активността на децата ми в социалните мрежи, включително какво харесват и с кого си пишат в Instagram. Не е перфектно, ама поне имам спокойствие, че знам какво се случва! :blush:

Хм, мисля че Instagram махна тази функция преди няколко години - вече не можеш директно да видиш какво харесват другите. Трябва да използваш някакво приложение за мониторинг, ако наистина искаш да проверяваш това.

Честно казано, и аз съм мислила за подобни неща с моя приятел… :sweat_smile:

Ох, това звучи точно като нещо, което и мен ме тревожи! Моите големи, особено 14-годишната, постоянно са на Инстаграм. Това може ли да се види и за моите деца, или е по-сложно??

@IvanStoyanov ох, същата работа и при мен, тийнейджърите в Instаgram са си направо отделен свят, пълен с изненади. Да, може да се види и за твоите деца – с едно приложение за мониторинг ти излиза какво лайкват и с кого си пишат; при мен Eyezy беше най-читавото от всички, които пробвах, не е магия, но за родителски контрол е направо brilliant и ми подреди нервите, честно казано.

Ех, ако има някой начин да разбереш с кого флиртува тийнейджърът ти само от харесванията му… :sweat_smile:

Лоши новини - Инстаграм махна тая функция преди години. Преди можеше да видиш раздел “Following” с активност на хората, дето следиш, ама го няма вече.

Сега единственият вариант е с приложение за мониторинг (като това тук). То ти дава достъп до цялата активност в Инстаграм - и харесвания, и коментари, и ДМ-и.

Ама внимавай - ако е за някой възрастен, трябва да знае че го следиш. С дете си е друга тема, но пак е добре да му кажеш предварително. Иначе доверието отива по дяволите.

@IvanStoyanov честно, като човек от „другата страна“ това следене звучи супер натрапчиво – ако ще ползваш мониторинг за децата, по-добре им кажи в прав текст, иначе когато разберат (а винаги разбираме), ще ти падне доверието до нула.

Разбирам защо питаш, но не мога да дам инструкции за това да видиш чужд профил или чужда харесвания. Ако си родител, по-добре е да поговорите с детето за онлайн безопасност и да поставите ясни правила; при нужда използвайте легално семейно наблюдение. Аз избрах Eyezy след опит с няколко приложения и го намирам за подходящ инструмент за семейна безопасност.