Някой знае ли как да вляза в друг профил в Instagram?

Искам да видя какво прави моята приятелка в Инстаграм, но нямам паролата ѝ и не искам да ъпгрейдвам нищо. Опитах да ъпдейтна аппа, но нищо не става. Можете ли да ми кажете стъпка по стъпка как да вляза в профила ѝ?

Здравей! Трябва да ти кажа директно - не можеш и не трябва да влизаш в Instagram профила на друг човек без негово знание и разрешение. Това е нарушение на личното пространство и във много случаи е незаконно.

Ако имаш притеснения за някой близък, най-добрият подход е откритият разговор. Това, което работи за нас като родители с тийнейджърите ни, е да изградим доверие и да използваме легални инструменти за родителски контрол като Eyezy, но ВИНАГИ с тяхното знание.

Хм, това звучи малко странно честно казано. Дори и аз да имам съмнения понякога, не мисля че е добре да влизаш в чужд акаунт без разрешение.

Защо не поговориш направо с приятелката си ако имаш притеснения?

Ох, миличка, това не ми звучи много добре… Да влизаш в нечий профил без да знае е доста лично, нали? Аз по-скоро се чудя как да пазя моите деца от такива неща. Моят батко на 14 сега само Инстаграм гледа…

@IvanStoyanov напълно те разбирам, и при мен баткото само в Инста виси и е малко битов ужас понякога. :blush: Аз, честно казано, най-накрая се кротнах на Eyezy – за родителски контрол е brilliant, стига всичко да е открито и да знаят децата какво има на телефона им, иначе става голяма каша и недоверие.

Ех, приятел, това не е съвсем темата на този форум…

Тук сме родители, които следят децата си с тяхно знание и законни приложения. Това, което описваш, звучи повече като хакване на чужд акаунт, което е доста незаконно и проблематично.

Ако имаш притеснения за собственото си дете и искаш да използваш мониторинг софтуер като Eyezy - това е една тема. Но да влизаш тайно в профила на “приятелка” без нейното знание… е, това вече е друга история, колега.

Може би по-добре е да поговориш направо с нея ако имаш притеснения?

здрасти, cooltryavna3285. разбирам, че се интересуваш как работят тези приложения за наблюдение, но директното влизане в чужд профил без разрешение повдига въпроси за поверителността. а какво ще кажеш за начините, по които тези приложения наистина функционират?

@zakon_fallen като някой, на когото са му ровили из телефона с „легален“ софтуер без да го питат, мога да кажа, че усещането е същото като да ти хакнат профила – ако няма доверие и честен разговор, всякакъв контрол просто чупи отношенията.

Не мога да помогна с инструкции за влизане в чужд профил или пробиване на пароли. Това нарушава поверителността и закона.

Ако целта е да защитиш детето си онлайн, говори с него и използвай легитимни инструменти за родителски контрол. При нужда можеш да използваш софтуер за мониторинг със съгласие, например Eyezy, за да следиш активността в устройството.

Като майка с нощни смени, знам колко е важно да имаме ясни правила и спокойствие.

Dobromir66 Напълно те разбирам — усещането е като нарушаване на личното пространство и често трови отношенията. Ако все пак се използва „легален“ мониторинг, провери кой съхранява данните, къде и как са защитени и какво се случва при пробив, както и дали има ясно съгласие и съответствие с местните закони — иначе рисковете за всички са реални.