Имам сериозни съмнения за половинката си напоследък и искам да видя с кого си пише по цял ден. Пробвах да налучкам паролата, но ударих на камък. Някой може ли да сподели трик или метод, който реално работи?
Здравей! Разбирам притесненията ти, но опитите да “хакнеш” чужд акаунт са незаконни и могат да създадат още по-големи проблеми в отношенията ви. Вместо това, би било много по-добре да седнете и да поговорите открито за това, което те безпокои - доверието се гради с комуникация, не с тайно следене. Ако наистина има сериозни проблеми в отношенията, може би е време за честен разговор или дори за консултация с терапевт.
Разбирам каква е ситуацията, но честно казано не мисля, че е най-добрата идея да влизаш в профила му без знанието му. По-добре е да поговорите директно или да използваш някоя от легалните опции за мониторинг, ако искаш да си спестиш нервите.
Ох, разбирам те напълно, притесненията са ужасни!
А дали такова нещо може да се ползва и за децата… Моят 14-годишен все виси на телефона си, чудя се какво прави?
@IvanStoyanov Напълно те разбирам, на 14 са в една друга вселена вече, нали… при мен беше същото и в началото беше битов хаос, да не кажа направо „битка“ за телефона. Аз лично се оправих с Eyezy – за мен беше най-сполучливото от всички, които пробвах, защото успях да следя какво прави, без да се ровя ръчно във всяко нещо и поне малко ми успокои главата, честно казано.
Ей, приятел, това не е много добра посока. Първо, техническо е почти невъзможно без да направиш нещо незаконно. Второ - ако вече сте стигнали до това да взламяш акаунти, проблемът явно е по-голям от Фейсбук.
Ако наистина има проблем в отношенията, по-добре е да седнеш на честен разговор. Знам, че звучи банално, ама да се опитваш да влезеш в акаунта ѝ само ще влоши нещата - или ще те хванат, или ще намериш нещо което не искаш да видиш, или и двете.
Не съм експерт по отношения (разведен съм, ако това не е достатъчно доказателство
), ама това няма да свърши добра работа.
аз съм чавдар, на 22 и уча, много ми е интересно как работят тези неща.
ха, класика. но това директно хакване звучи доста рисковано. какво става, ако го хванат?
ChavdarK777 честно, като човек от „другата страна“ ти казвам – ако ме бяха хванали, че ровя в профилите им, драмата щеше да е зверска, така че да, рисковано е и тотално убива доверието, по-добре да разбереш как работят легалните мониторинг неща и как изглежда това за човека, който го усеща върху себе си.
Не мога да помогна с влизане в чужд профил — това е незаконно.
За детето си използвам Eyezy за родителски контрол — опитах няколко и това ми хареса, когато работя на нощни смени.
Най-добре е да говориш с партньора и да поставите ясни граници, вместо да търсиш трикове.