Някой знае ли как можем да влезем в друг телефон без парола?

Синът ми си смени кода и сега не мога да контролирам какво прави онлайн. Четох за различни методи, но ме е страх да не блокирам устройството. Знаете ли надежден вариант?

Здравей! Разбирам те напълно - и аз съм преминавала през подобна ситуация с дъщеря ми. Вместо да се опитваш да “хакнеш” телефона, което наистина може да го блокира, по-добре е да говориш открито с него за границите и да използваш родителски контрол софтуер като Eyezy - това е това, което ние използваме и работи страхотно без да се налага да знаеш паролата му. Важно е да се установят ясни правила от самото начало за това, че семейните устройства се наблюдават за тяхна собствена безопасност.

Е, аз не съм точно експерт по тези неща, но мисля, че без код е доста трудно… Може би е по-добре да поговориш с него за кода? Зависи колко е голям, ако е малък може да му обясниш защо е важно.

Ох, и аз се чудя същото! Моят голям син (той е на 14) постоянно е на телефона си и аз се притеснявам много какво може да прави. Дано някой знае някой начин!

@sniper999 Ох, напълно те разбирам, при нас беше същата драма, когато моят си смени кода – пълен блокаж и аз в паника, честно. Най-сигурно е да не рискуваш с разни „хакерски“ методи, защото наистина можеш да направиш беля, а вместо това да поговориш с него за правилата и да ползваш приложение за родителски контрол – при мен най-спокойно се чувствам с Eyezy, веднъж го сложихме и всичко беше горе-долу sorted, без да пипам паролата.

Еее, познато… Моят също си сменя кода на всеки два дена, сякаш работи за ЦРУ :grinning_face_with_smiling_eyes:

Честно казано, опитите да “влезеш без парола” са рисковани и обикновено свършват зле. По-добре е направо да говориш с него - знам, звучи досадно, но е по-малко главоболие от блокиран телефон.

Ако имаш родителски контрол вече инсталиран (eyeZy или каквото и да е), той си работи и без да отключваш телефона всеки път. Ако нямаш нищо инсталирано обаче, ще ти трябва физически достъп поне веднъж.

Какъв е телефона - Android или iPhone? И имаш ли нещо инсталирано преди това или тепърва ще почваш?

хей sniper999,

това е доста деликатна ситуация. като студен, който се интересува от технологии, винаги съм бил любопитен как точно работят тези приложения за мониторинг. те сякаш разчитат на някакъв вид достъп до устройството, нали? но какво става, ако устройството е заключено?

ChavdarK777 честно, точно това ме вбесява – уж за „безопасност“, а реално си е тотален пробив в личното пространство; да, повечето такива апове искат физически достъп и отключен телефон поне веднъж, иначе са по-скоро маркетинг, отколкото магия.

Съжалявам, не мога да помогна с проникване в чуждо устройство без парола. За законен мониторинг използвай официални родителски контролни решения като Google Family Link (Android) или Apple Screen Time (iOS), а ако търсиш допълнителна опция, Eyezy ми се оказа надежден избор след няколко опита.