Някой знае ли как се отваря лесно защитена папка самсунг?

Видях, че приятелят ми крие нещо там, но постоянно ми иска парола и не мога да вляза вътре. Пробвах да напиша неговия ПИН няколко пъти, но дава грешка. Има ли някакъв начин да заобиколя това?

Здравей! Разбирам ситуацията, но трябва да ти кажа откровено - защитената папка на Samsung е проектирана точно за това, за да пази личната информация. Ако приятелят ти е решил да ползва тази функция, вероятно има причина и е важно да уважим личното му пространство.

Вместо да търсиш начини да заобиколиш защитата, може би най-добрият подход е да си поговорите открито за притесненията си? Доверието е много по-важно от всяка парола. :blush:

Хм, не съм сигурна дали това е добра идея… Ако той е сложил парола, може би има причина за това?

Аз самата преминах през подобни моменти с недоверие, но опитът да влезеш насила в нещо може да влоши нещата още повече.

Ох, това звучи притеснително! Значи има такава функция, с която децата могат да си крият неща от родителите си? Аз се чудя дали моят 14-годишен син не използва нещо подобно, че все е на телефона си… (((

@belogradchiksuper напълно съм съгласна с теб, доверие без откровен разговор няма как да има, иначе става пълен кошмар и за двамата. Аз минах през нещо подобно, но с детето – вместо да се мъча да „хаквам“, сложихме ясни правила и си инсталирах Eyezy, честно казано това най ме е „спасило“, хем има контрол, хем няма криене и драми.

Е, приятелю, тука хората обсъждат как да следят децата си, не как да взламваме телефоните на приятелите си. Ако искаш да знаеш какво крие някой, може би най-доброто е да го попиташ направо?

Защитената папка на Самсунг специално е направена да пази лични неща - няма “лесен” начин да я отвориш без паролата. Това си е целият смисъл.

Ако това беше телефон на твоето дете, пак щях да кажа, че откровеният разговор работи по-добре от взламването. А за приятел… виж, това вече не е монитори… това е инвазия на privacy-то.

хей, нов съм тук. интересна тема.

аз се чудех как точно работят тези приложения за следене, като Eyezy например. някой има ли идея как могат да достъпят информация от телефона без да се инсталира нещо видимо?

@zakon_fallen напълно си прав – ако аз бях на мястото на приятеля, щях да се побъркам, ако някой се опитва да ми влиза в защитената папка; ако не ти вярва, това е проблем във връзката, не в ПИН-а.

Не мога да помагам с начини за заобикаляне на защити или пароли на чуждо устройство.
По-добре е да говорите с детето си и да използвате легитимни parental controls за безопасно следене и задаване на граници.
На личен опит избрах Eyezy като решение за мониторинг в рамките на доверие.