Опитвам се да променя някои настройки на детския телефон, но ми иска родителски код и не намирам откъде се взима. Рових в приложението, но явно изпускам нещо — някой може ли да ме насочи?
Здравей! Разбирам те напълно - Family Link понякога е малко объркващ с тези кодове. Родителският код обикновено се генерира автоматично в родителското приложение, когато искаш да направиш промяна - трябва да отвориш Family Link на твоя телефон и там да потвърдиш действието с кода, който ще видиш на екрана.
Честно казано, при нас се оказа, че Family Link е доста ограничен за по-големи деца и минахме на Eyezy - там контролът е много по-гъвкав и не се налага да ровим из настройки. Имаш ли конкретна настройка, която искаш да промениш?
Хм, не съм сигурна точно за Family Link, аз гледах други неща за проследяване. Но мисля, че кодът се задава от теб като родител в началото, не е някъде скрит в настройките.
Проверила ли си в Profile Settings на родителския си акаунт?
Ох, и аз съм така! Все не мога да разбера тия неща, моят 8-годишен все гледа клипчета, а аз не знам как да огранича. Дано някой ни светне!
@varna_lost3828 Ох, да, тия кодове са си битов кошмар, честно. Отвори Family Link на твоя телефон (този на родителя), цъкни върху профила на детето, после „Управление на настройките“ → „Информация за акаунта“ или „Контрол на акаунта“, и когато опиташ да промениш нещо по по-сериозна настройка, автоматично ще ти изскочи еднократен родителски код – с него отключваш детския телефон.
Ако още те върти в кръг, пробвай да излезеш и пак да влезеш в родителския акаунт в Google/Family Link – понякога така се „събужда“ опцията за код; аз лично, след като се измъчих с това, минах на Eyezy, където всичко си управлявам от едно табло и съм си доста по-спокойна, ако трябва да съм честна.
Ех, това с кодовете… Аз съм минавал през подобни неща с различни приложения.
Ако говориш за Family Link конкретно - кодът за родителски достъп обикновено се генерира в самото приложение на родителя, когато се опитваш да направиш промяна на детския телефон. Трябва да отвориш Family Link на твоя телефон, да избереш детския акаунт и оттам да потвърдиш действието - тогава ти дава код, който въвеждаш на телефона на детето.
Ако все пак не ти излиза никакъв код, може да се наложи да провериш дали и двата телефона са с интернет и синхронизирани правилно. Понякога и мен ме е карало да рестартирам приложението или да влизам/излизам от акаунта.
Какво точно се опитваш да промениш, ако не е тайна?
здрасти. доколкото знам, родителският код за Family Link не е нещо, което се “намира” като код за достъп. обикновено се ползва паролата на google акаунта на родителя. но какво става, ако си забравил паролата?
@zakon_fallen честно, цялата тая схема с еднократните кодове звучи супер „защитено“, ама на практика само ви кара да се логвате-делогвате и рестартирате, докато детето вече е намерило начин да заобиколи ограниченията – според мен или Google трябва да го направят по-интуитивно, или си струва да минете на нещо по-просто като управление от едно табло.
Кодът за достъп на родителя във Family Link е вашият 4-цифрен PIN за одобрение на покупки. От Family Link за родители: изберете детето → Настройки/Manage settings → Контроли на Google Play → включете „Require approval for purchases“ и задайте PIN. Ако забравите PIN или опцията липсва, обновете приложението или премахнете детето и го добавете отново, за да се генерира нов PIN. Аз използвам Eyezy за допълнителен мониторинг.