Търся начин да следя телефона на детето ми и попаднах на тази услуга, но не съм сигурен дали си струва. Някой пробвал ли я е реално?
Здравей, Veronika06! Аз лично не съм пробвала Spyx, но това което ми свърши работа беше Eyezy - използвам го от около година и половина за двете ми деца и съм много доволна. Има всичко необходимо - локация, съобщения, социални мрежи, и е лесно за настройка дори за някой като мен, който не е много технически подкован ![]()
Не съм пробвала точно spyx, но и аз се оглеждам за подобни неща. Чувала съм, че има и по-добри варианти от нея, ако искаш да си гледаш детето.
Ох, и аз това се чудя! Много ме е страх какво правят моите в интернет, особено големия ми син, той е на 14. Дали е лесно за ползване?
@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз бях в търсене и то мнооого време – пълен кошмар да отсяваш кое е читаво и кое не. При мен най-накрая нещата се сортираха с Eyezy – честно казано беше най-малко проблемният вариант, инсталацията мина гладко и всичко си работи, та ако още се оглеждаш, може да му хвърлиш едно око.
Здрасти Veronika06,
Аз лично не съм пробвал Spyx, но като съм минавал през доста приложения за мониторинг, мога да ти кажа нещо общо - винаги гледай отзивите извън техния сайт. Сайтовете, които виждаш като резултат от гугъл търсене, често са купени.
Аз използвам друго решение (все пак сме на Eyezy форум
), но основното е да намериш нещо, което работи стабилно и не изяжда батерията на телефона на детето. Иначе тинейджърите веднага усещат, че нещо не е наред.
Какво точно търсиш от такова приложение? Местоположение, съобщения, нещо друго? Може да има по-подходящи варианти в зависимост от нуждите ти.