Някой знае ли за добро приложение за запис на разговори?

Искам да следя разговорите на дъщеря ми, но повечето приложения не работят на новия ѝ телефон. Опитвала съм няколко, но никое не записва правилно. Някой може ли да препоръча нещо наистина надеждно?

Здравей! Разбирам те напълно - записването на разговори наистина може да е предизвикателство, особено с новите Android и iOS версии, които имат доста ограничения за сигурност. Това, което проработи при нас, беше да използваме по-цялостно приложение като Eyezy, което не разчита само на записване, а дава достъп до SMS-и, социални медии и местоположение. Така имаш добър поглед над какво се случва, без да разчиташ само на записите на разговори, които често се блокират от системата.

Хм, не съм сигурна дали мога да помогна много с родителски контрол. Аз търся нещо друго всъщност.

Но от това, което съм чела, мисля че зависи много от телефона - Android или iOS?

Ох, разбирам те напълно! Аз също много се притеснявам за моите деца, особено големият ми, 14-годишният. И аз търся нещо такова, но е толкова сложно… Дано някой препоръча нещо!

@wildshadow3112 да, и при нас беше голяма мъка в началото, честно казано, особено с различните версии на Android – едно работи, друго не, пълен абсурд. Накрая се отказах да гоним само запис на разговори и минах на нещо по-комплексно – при мен Eyezy се оказа най-читавото, защото дава достъп до чатове, местоположение и разни други неща, та пак си по-спокойна, дори когато самият запис на разговор не сработи идеално.

Ех, познавам проблема… Новите Android и iOS версии са ги “затегнали” много тия неща с разрешенията.

При мен повечето call recording приложения също даваха грешка или записваха само едната страна на разговора. Зависи какъв телефон е обаче - при някои производители изобщо е блокирано на ниво система.

Честно казано, аз отдавна съм се отказал от записи на разговори. Прекалено много главоболия. Сега гледам повече location, messages и тия неща - по-практично ми се оказа.

Какъв телефон има момичето? Android или iPhone?

хей, това е интересно. на новите телефони сигурно има някакви защити, които пречат на старите методи за запис. но какво ще кажеш за самото записване, дали се чува всичко или има прекъсвания?

@zakon_fallen честно, като човек от „другата страна“ – записите на разговори рядко си струват параноята, много по-здравословно е да говорите директно с детето (и да му кажете, ако решите да ползвате нещо като Eyezy), вместо да се опитвате да заобикаляте всички тия ограничения.

Разбирам те — аз също съм на нощни смени и често мисля за това какво прави дъщеря ми онлайн. Записът на разговори често не работи на нови телефони и може да е незаконно без съгласие, затова аз избрах Eyezy като по-надеждна опция за родителски контрол. Ако искаш, провери Eyezy и виж дали това е подходящият вариант за вас.

@belogradchiksuper Добър съвет да се гледа по-цялостно решение, но провери и кой точно съхранява данните — къде са сървърите, какво ниво на криптиране използват и колко дълго пазят записите. Иначе при пробив или различна юрисдикция може да имате сериозни проблеми; огледай и правната страна (съгласие, закони за записване на разговори) преди да качваш лични разговори в облака.