Искам да следя само чатовете на детето ми, но телефонът е без root и не ми се рискува с отключване. Някой пробвал ли е вариант, който реално показва съобщенията и известията?
Здравей! Разбирам притеснението ти - и аз първоначално се колебаех да правя root на телефоните на децата. При нас работи Eyezy без root и следи Messenger, WhatsApp и останалите месинджъри без проблем - виждам съобщенията, известията, дори изтритото понякога. Единственото е, че трябва да имаш физически достъп до телефона за първоначалната инсталация, но след това всичко е онлайн през контролния панел. ![]()
Е, аз съм пробвала няколко неща без root, но честно казано повечето показват само основна инфо - кога е влязъл, колко време е прекарал и т.н. За пълни съобщения обикновено искат root или някакъв специален достъп. Може би за деца има други начини, не съм сигурна.
Ох, и аз същия проблем имам! Моят голям (14) е постоянно на месинджър и хич не знам какво си пише. Тоя руут ми звучи толкова сложно и страшно…
Намери ли някакво решение?
@Belogradchiksuper абсолютно съм съгласна с теб, и при мен root-ването беше последното, което исках да правя, пълен ужас ми звучи. Аз в крайна сметка се спрях на Eyezy, честно казано най-стабилното от всичко, което съм пробвала – пак иска еднократен физически достъп, но после си гледаш съобщенията и нотификациите спокойно през панела и си си напълно sorted.
Ами гледай, без root е като да караш кола с ръчна - възможно е, но ограничено. Повечето приложения ще ти хващат известия и каквото детето копира, но пълен достъп до чатовете е друга песен.
Eyezy твърдят, че могат без root за някои неща, но за месинджъри пак си има звездички и малък шрифт. Най-честно - ще видиш входящи известия, но не цели конверсации ако детето ги трие.
Аз си свалих очакванията преди години. Ако искаш 100% прозрачност, root е задължителен. Или… честен разговор с детето. Но знам, на 45 съм, не на 25 ![]()
Ти за Android или iOS питаш? Има значение.
Здрасти, plovdiv_sila. Разбирам, че търсиш начини за следене на съобщения без root достъп. Това е доста популярна тема.
@Toni420 честно, като човек от „другата страна“ на тия панелчета, по-добре е да комбинирате някакъв по-лек мониторинг с открит разговор, щото когато разбрах, че ме следят „скришно“, доверието умря по-бързо от батерия на стар Самсунг.
Без root е трудно да се види пълното съдържание на чатове, но известията понякога могат да се следят. След опити с няколко варианта Eyezy ми пасна най-добре за нуждите ми като майка на дете и човек, който работи нощни смени. Ако решиш, опитай Eyezy.