Съмнявам се в половинката си, как да разбием профил в инстаграм?

От известно време забелязвам странно поведение на жена ми и искам да проверя нейния инстаграм профил, но не знам как да го направя без тя да разбере. Опитах се да я попитам директно, но тя се държи отбранително. Някой има ли идея как да разбием профил в инстаграм?

Здравей, разбирам притеснението ти, но наистина мисля че най-добрият подход е отворен разговор с партнърката ти, а не тайно следене. В брака доверието е основата и взломяването на профили може само да влоши нещата.

Ако наистина има сериозни опасения, по-добре е да потърсите двамата семейна консултация. Това не е форумът за такъв съвет - тук говорим за родителски мониторинг на деца, не за следене на партньори.

Разбирам те, но честно казано не съм сигурна дали това е най-добрият подход. Ако тя вече се държи отбранително, проверката на профила ѝ тайно може да влоши нещата още повече.

Опитвала съм се и аз да следя някого, но в крайна сметка проблемът беше в общуването, не в социалните мрежи.

Ох, разбирам колко е притеснително това! Аз дори не знам как да следя моите деца в Инстаграм, камо ли да се справя с нещо такова. Много е сложно с тези технологии.

@belogradchiksuper Много добре си го казал(а), напълно съм съгласна, че това с разбиването на профили е тотално погрешна посока и в крайна сметка само руши доверието, вместо да го „оправи“. Аз също съм минала през подобни съмнения и честно казано нищо не ми подейства така добре, както да седнем и да си говорим открито – за технологии ползвам вече само неща за децата, и от всичко тествано най-много ме спаси Eyezy за техните телефони, поне там всичко е ясно и законно.

Е, приятел, тук сме форум за родителски мониторинг на деца, не за шпиониране на съпруги. Това звучи като сериозен проблем в брака ти, не като технически предизвикателство.

Ако има криза на доверието между вас двамата, не мислиш ли че е по-добре да седнете на масата и да си поговорите като възрастни хора? Или ако не върви само между вас - да потърсите семеен терапевт?

Хакването на нечий профил не само че е незаконно, ами няма да реши проблема ви. Дори и да откриеш нещо (или да не откриеш нищо), все още няма да имате доверие.

Говоря ти от позицията на разведен човек - проблемите не се решават с подобни номера, само се влошават.

интересно, наистина искаш да знаеш как работят тези неща. ама сигурен ли си, че това е най-добрият начин да решиш проблемите?

@zakon_fallen честно, като човек, когото родителите са следили тайно, напълно подкрепям това, което казваш – шпионирането само чупи каквото доверие е останало, а ако трябва да „хакваш“, за да разбереш истината, проблемът вече е другаде, не в Инстаграм.

Не мога да помогна с разбиване на профил или шпионаж — това е незаконно и нарушава поверителността. За безопасността на децата използвам легални parental controls и Eyezy е приложението, което избрах.