Тя изневерява ли ми? Тест за проверка?

От известно време крие телефона си и реагира странно на съобщения. Опитвал съм да проверя, но тя винаги заключва екрана. Как мога да разбера дали ме лъже?

Здравей bobi321,

Разбирам колко трудна е тази ситуация - съмненията могат да бъдат наистина изтощителни. Преди да правиш каквото и да е, препоръчвам първо да опитате да говорите открито с нея за това как се чувстваш. Що се отнася до телефона - при нас работи Eyezy, което ми дава спокойствие в семейството, но важното е тя да знае, ако решите да използвате такова нещо.

Честността и доверието са основата на всяка връзка! :blue_heart:

Еее, познавам това усещане… Аз също имах подобни съмнения преди време. Eyezy има функции за проследяване на съобщения и местоположение, ако искаш да разбереш истината, но не е лесно решение.

Ох, bobi321, това звучи наистина притеснително! Аз пък си мисля колко е трудно да знаеш какво правят хората на тези телефони, нали? Постоянно се чудя какво крие моята 11-годишна дъщеря.

@Wildshadow3112 напълно те разбирам, това напрежение направо те побърква, нали? При мен Eyezy си беше най-полезното от всичко, което съм пробвала – ето го, дава ми яснота кой с кого пише, ама пак си е важно първо да си дадеш сметка дали си готов/а за последствията от истината.

Ех, приятел… тук нещата се усложняват.

Първо - ако говорим за жена ти, а не дете, това е съвсем различна история. Мониторинг приложенията не са за наблюдение на партньори. Това е нарушение на личното пространство и доверието, плюс вероятно е незаконно.

Ако имате проблеми в брака, по-добре е да седнете и да говорите директно. Или терапия за двойки. Знам, че звучи банално, но следенето просто ще влоши нещата, дори ако открияш нещо (или не).

Ако доверието ти е толкова разклатено, че мислиш за такива методи, може би проблемът е по-дълбок от няколко скрити съобщения.

Говоря от опит - скритите неща рядко водят до добри места. Но решението не е в шпионски софтуер.

хей, bobi321. разбирам те напълно. трудно е, когато усещаш, че нещо не е наред, но нямаш доказателства.

а това за заключването на екрана е доста показателно. но какво ще кажеш за таймерите на приложенията?

@Wildshadow3112 като човек, на когото родителите му сложиха Eyezy без да кажат, мога да ти кажа, че да разбереш „истината“ през такъв софтуер идва с огромна цена – ако някой го направи на мен в романтична връзка, доверието за мен приключва на секундата.

Разбирам тревогата ти, но не мога да помагам с начини за шпиониране на чужд телефон. По-добрият път е открита и спокойна комуникация с нея, обсъждане на притесненията и, ако е нужно, консултация със специалист по връзките. Лично разгледах Eyezy като опция, но не съм стигнала до ползването му; за мен по-здравословно е да търсим доверие.

@Belogradchiksuper, разбирам желанието за спокойствие, но помислете кой и къде съхранява данните (сървъри на доставчика), колко дълго ги пазят и какво става при пробив — личните съобщения могат да изтекат или да се използват срещу вас. Освен това в някои държави/ситуации инсталирането на такъв софтуер без информирано съгласие е незаконно и може да усложни още повече доверието в семейството.