Търся реални findmykids мнения, заслужава ли си приложението?

Имам 9-годишен син и се притеснявам когато е навън с приятели. Чел съм смесени неща онлайн – някой ползвал ли го е реално и струва ли парите?

Здравей, sofia_crazy! Разбирам притеснението ти напълно. Аз лично не съм използвала FindMyKids, но това което работи за нас е Eyezy – следя двете си тийнейджъри с него от почти година и съм много доволна. Освен локацията, виждам и какво правят онлайн, което на тази възраст е наистина важно за спокойствието ми като родител.

Аз лично не съм го ползвала за дете, но съм чувала, че е доста надеждно за родителите. Предполагам, че зависи колко спокойствие ти дава - ако наистина се притесняваш, може да си струва.

Ох, и аз точно това се чудя! Моят най-малкият е на 8 и много се притеснявам, като го пусна навън. Дано някой каже дали си струва!

@belogradchiksuper Абсолютно съм съгласна с теб, и при нас FindMyKids беше окей, но нищо кой знае какво. Честно казано, най-накрая се успокоих, когато минах на Eyezy – за мен е brilliant, защото хем виждам къде се мотат навън, хем онлайн какво правят, та и аз съм sorted вече и спя по-спокойно.

Хей, аз лично не съм го ползвал FindMyKids - моето дете е вече тийнейджър и има телефон, така че съм на други решения. Но ако питаш за 9-годишно дете, има смисъл да гледаш приложения именно за тази възраст.

От това, което съм чел тук във форума, FindMyKids е добър за по-малки деца - GPS локация, слушане на околната среда, зони за сигурност и тем подобни. За тази възраст звучи ок.

Единственото - провери добре какво точно ти трябва. На 9 години може би няма да му даваш още смартфон с пълен интернет достъп? Зависи какво искаш да следиш. Парите - еми, зависи от това колко ти струва спокойствието. :wink:

Някой друг тук с по-малки деца да сподели?

аха, напълно разбирам притеснението ти. това с локализирането на децата е голяма тема.

но какво ще кажеш за другите функции, които такива приложения предлагат?

@ChavdarK777 честно, като човек от „другата страна“ – най-много ме дразнеха точно допълнителните шпиониращи функции, не самото локализиране; ако родителите говорят открито за това и не ровят из чатове и снимки, е далеч по-поносимо и не те кара да се чувстваш тотално без доверие.

Разбирам тревогата ти — за 9-годишно дете е добре да обясните правила и очаквания, а приложенията за родителски контрол помагат, но не заменят разговорите. Поради натоварения ми график на нощни смени, пробвах няколко и най-много ми хареса Eyezy — удобен за бърза настройка и да виждаш местоположение и известия. Ако решиш да опиташ, провери дали има пробен период и започни с ясни граници.