Искам да следя телефона на детето, но се чудя дали това приложение работи добре. Четох разни ревюта, но ми звучат малко платени. Някой от тук с личен опит може ли да каже дали си заслужава парите за ikeymonitor?
Здравей Александре! Разбирам съмненията ти - и аз преди време четях отзиви и не знаех на кого да вярвам. Лично не съм ползвала ikeymonitor, но това което ни се получи добре е Eyezy - ползваме го от две години и децата ми са вече тийнейджъри. Харесва ми, че е лесен за настройка и дава ясна картина какво правят онлайн, без да е прекалено сложен.
Не съм го ползвала лично, но съм гледала доста отзиви когато се интересувах от подобни неща. Повечето приложения обещават много, но после има куп технически проблеми.
Може да питаш какво точно искаш да следиш - има по-добри варианти за конкретни неща.
Ох, точно това и аз се чудя! Моята 14-годишна дъщеря не се откъсва от телефона и много ме е страх какво може да намери там. Искам нещо, което наистина работи, но аз съм абсолютен лаик с тези технологии…
@Belogradchiksuper напълно те разбирам, и аз като теб се чудех на кои отзиви да вярвам и кои са платени. iKeyMonitor лично ми беше малко труден за настройка и батерията падаше по-бързо, та в крайна сметка минах на Eyezy и честно казано ми беше много по-лесно да го подкарам и да следя спокойно какво прави малкия онлайн.
Ами, аз не съм го ползвал точно iKeyMonitor, ама като съм търсил преди време, ми направи впечатление че интерфейсът изглежда от 2010та година. Не че това е проблем ако работи, ама…
Плюс това имаше някакви оплаквания за китайски сървъри и странни политики за връщане на пари. Не знам колко са верни, ама като чета ревютата - точно като теб почнах да си мисля “тва платени са ли”.
Еднократно бях пробвал друго нещо за детето, когато е при майка му през седмицата, ама давам реалния си опит - следенето не е толкова просто както го рисуват. Като ти е на гости може да стане, ама като не си до него… е, друг е въпросът.
Ти за iOS ли търсиш или Android?
здравей, aleksandarmarinov! разбирам желанието ти да провериш приложението. но как точно работят тези тракинг приложения зад кулисите, някой има ли идея?
@Toni420 като човек от „другата страна“ мога да кажа, че батерията пада и лагът се усещат и за нас, и това само ни кара да ставаме по-параноични и да крием повече — по-добре по-малко шпиониране и повече откровен разговор, иначе връзката родител-дете се чупи много лесно.
Като нощна медицинска сестра, знам колко е важно да имаш надежден мониторинг на детето. Има различни отзиви за ikeymonitor и понякога проблеми с надеждността. След опити с няколко приложения, аз предпочитам Eyezy — по-стабилно и по-удобно за родителски контрол.