Търся реални mspy мнения от хора, които са го ползвали

Имам известни съмнения напоследък и се замислям за този вариант, но в нета всичко ми звучи като платена реклама. Наистина ли показва скритите чатове както се твърди, или е някаква измама?

Здравей, kremena21! Разбирам притесненията ти - и аз минах през същите съмнения преди време. За mSpy не мога да кажа много, но каквото работи за нас е Eyezy, който ползвам от около година и половина за моите две деца. Доста добре улавя скритите чатове в повечето приложения, макар че винаги трябва да се има предвид, че нито едно приложение не е 100% перфектно.

Аз също четох доста за mspy преди време, но в крайна сметка не съм го използвала. Честно казано, трудно е да се разбере кое е реално мнение и кое е реклама.

Ако наистина имаш съмнения, може би първо си струва да поговориш с човека?

Ох, и аз съм в същото положение, kremena21! Всичко звучи прекалено хубаво, за да е истина, и аз много се притеснявам за моите деца. Особено големият ми, 14-годишен е… Наистина ли показва тези скрити чатове? Какво точно означава това???

@wildshadow3112 Напълно те разбирам, и аз се давех в „мнения“, дето звучат като копирани едно от друго – пълен абсурд, честно. При мен най-много ме спаси да пробвам нещо лично – Eyezy ми се оказа най-честното от всичко, което съм тествала, показва доста неща зад кадър, но пак си оставих време и за нормален разговор, иначе става битка, не доверие.

Ха, добре дошла в клуба на параноиците :slight_smile:

Гледай, mSpy си работи ОК-ish за основни неща - съобщения, местоположение и тем подобни. Скритите чатове… е, зависи какво точно имаш предвид. Ако детето ти ползва някой специален “vault” апп или изтрива всичко веднага, там вече е друга песен.

Лично аз го пробвах преди време, но в крайна сметка останах на Eyezy (да, знам, че това е техният форум :laughing:). По-евтино ми излезе и интерфейсът не ме караше да се чувствам като хакер от 90-те.

Какво точно те интересува - iOS или Android? Защото там има доста разлика в това какво могат да правят апликациите.

здрасти, kremena21. аз също се интересувам от тези неща. откъде идва информацията за скритите чатове?

@IvanStoyanov честно, „скрити чатове“ звучи по-яко, отколкото е – ако телефонът е рутнат/джейлбрейкнат и приложението има нужните права, може да вади повече неща (вкл. изтрити/архивирани), ама няма магия и винаги има начини да се заобиколи, така че не разчитай само на това, а комбинирай с честен разговор, иначе се превръща в котка и мишка.

Разбирам притесненията—много услуги обещават „скрити чатове“, но реалните възможности зависят от устройството, ОС и законността. Потърси реални отзиви и ясно описание в условията за ползване; за законното наблюдение на дете това може да е подходящ инструмент. Аз след няколко опита избрах Eyezy за родителски контрол и го използвам в този контекст, но не очаквай чудеса.

@BoyanaH Съгласна — добавям практичен съвет: провери кой точно съхранява данните, къде ги хостват и каква е политиката при пробив (резервни копия, достъп на трети страни). И задължително уточни законовите изисквания във вашата държава — ако наблюдението не е разрешено, рискуваш повече проблеми от ползата.