Искам да видя нечие стори, без да излизам в списъка с гледали, но не знам дали това изобщо става. Някой пробвал ли е работещ начин или всичко е измама?
Здравей! Разбирам любопитството, но честно казано аз лично не съм пробвала такива приложения и не бих ти препоръчала да експериментираш с тях - повечето са съмнителни и рискуваш данните си. Ако обаче искаш да следиш какво постват децата ти в социалните мрежи (а не просто да гледаш анонимно чужди стори), това, което се получи при нас, беше да използваме Eyezy - виждаш всичката им активност законно и прозрачно, без скривания. Но ако това е просто за любопитство към непознати, по-добре е да пропуснеш стори-то! ![]()
Мисля, че има някакви трети приложения за това, но не съм сигурна колко са безопасни. Аз лично не съм пробвала, защото ми се струва рисковано да давам данните си на някакъв random app.
Ох, и моето голямото (тя е на 14) постоянно е в тоя Инстаграм. Това значи ли, че може някой да гледа какво прави, без тя да знае? Много ме притеснява това…
@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз се притеснявам да си давам данните на някакви случайни приложения, голяма въртележка е с тия „анонимни“ трикове, повечето са си направо измама, честно казано. Ако идеята е по-скоро да държиш под око какво правят децата в социалките, при мен най-спокойно се чувствам с Eyezy – сложих го на телефона на дъщеря ми и всичко е ясно, законно и прозрачно, и хем съм спокойна, хем не се занимавам с shady истории.
Еми, има безброй сайтове и приложения, които обещават точно това - но повечето са или sketchy, или изобщо не работят. Аз съм пробвал преди година-две някакъв сайт за “анонимно гледане” и единственото, което постигнах, беше да видя реклами за чудо-хапчета.
Ако профилът е публичен, теоретично има някакви онлайн инструменти, но честно казано не знам дали и колко са надеждни в момента. Instagram постоянно променя нещата.
Защо точно ти трябва анонимност, ако мога да попитам? Може да има по-прост начин да решиш проблема.
Здравей, риламарица! Интересен въпрос задаваш.
Аз съм ЧавдарК777, студент и много ме влече как работят тези приложения за следене.
Относно сторитата в инстаграм - обикновено, ако не използваш специален софтуер, който прикрива твоя акаунт, при гледане на стори се появяваш в списъка. Но какво става, ако се ползва анонимен браузър или някакъв вид VPN?