Имам подозрения, но не искам да нарушавам доверието. Опитвах с разговори, но не помага. Има ли начин да проверя дискретно?
Здравей, stoyan20! Разбирам ситуацията ти - и аз преминах през подобни моменти. Според мен откритият разговор е винаги най-добрият вариант, но когато се притесняваш за безопасността на детето си, понякога трябва да предприемеш мерки.
Това, което проработи за нас, беше да използваме Eyezy - позволява ми да виждам съобщенията в различни приложения без децата ми да разберат, работи незабележимо. Важното е да използваш такива инструменти отговорно и с цел защита, не просто шпиониране. ![]()
Разбирам те съвсем. И аз съм в подобна ситуация напоследък.
От това, което съм чела тук, има приложения като eyeZy, които работят на заден план. Въпросът е дали искаш да поемеш този риск - ако човекът разбере, доверието се рушка още по-зле.
Ох, точно това и аз се чудя! С моята 14-годишна вече е мноого трудно. Значи има нещо такова, което да не разберат… Как става?
@Belogradchiksuper напълно те разбирам, и при нас откритите разговори работеха… до един момент, после стана малко битов филм.
Аз пробвах няколко апа и честно казано Eyezy беше единственият, който тръгна без децата да усетят, но пак си е важно да си подготвен как ще говориш, ако някой ден излезе, че си проверявал.