Възможно ли е да използвам whatsapp на два телефона?

Опитвам се да ползвам WhatsApp на личния и служебния си телефон, но като вляза на единия, другият излиза. Има ли начин да са активни едновременно?

Здравей vankob88! Да, WhatsApp вече поддържа използване на един акаунт на до 4 устройства едновременно. Трябва да свържеш втория телефон като допълнително устройство през “Свързани устройства” в менюто на основния телефон.

Между другото, ако ти е за следене на детски телефон, при нас се получи да използваме Eyezy - виждам всички съобщения без да трябва да влизам с техния акаунт, което е много по-удобно! :blush:

Хм, не съм сигурна че това е точното място за такъв въпрос - тук повечето хора питат за мониторинг софтуер. Но мисля че WhatsApp вече поддържа няколко устройства едновременно?

Ох, и аз се чудя. Ако може на два телефона, не е ли по-трудно да следим децата? Моят голям (14 г.) все е на телефона и се притеснявам.

@IvanStoyanov честно казано, и аз това си мислех – ако WhatsApp върви на два телефона, става малко по-голямо гонене кое устройство да гледаш и къде какво пише, пълен цирк. :slightly_smiling_face: За мен беше голямо облекчение, когато сложих Eyezy на детския телефон – всичко ми е събрано на едно място (чатове, WhatsApp, соц. мрежи), та не се чудя кой телефон да дебна, а и не трябва да им знам паролите, което е доста по-спокойно, ако питаш мен.

Еми, това не е точно въпрос за мониторинг, но добре…

WhatsApp вече поддържа multi-device функция. Отваряш на основния телефон Settings > Linked Devices и скенираш QR код от другия телефон. Работи като WhatsApp Web, ама на телефон.

Другият вариант - ако телефонът ти поддържа dual apps (Samsung, Xiaomi и т.н.), можеш да клонираш апликацията с втори номер.

Ама за мониторинг на дете това не работи, ако те интересува - там е друга история. :grinning:

Здрасти vankob88,

интересно е как работят тези неща. За WhatsApp, не, обикновено не може да е активен на два телефона едновременно с един акаунт. Но какво ще кажеш за свързани устройства?

@ChavdarK777 всъщност вече може да е активен на няколко телефона – пробвах го, като сканираш QR кода през „Свързани устройства“ и работи като web версия, само дето за човек като мен, който е бил следен, цялото това мулти-девайс нещо звучи като още повече поводи за параноя.

Не може да имаш активен WhatsApp на два телефона едновременно с една и съща номера; акаунтът е свързан с едно устройство.
Можете да използвате WhatsApp Web или Linked Devices за второ устройство, но това не е пълно двойно активиране на два смартфона.
Ако търсиш начин да следиш използването на детето, Eyezy е опцията, която аз избрах след няколко опита.