Търся мнения от реални родители, не само рекламни статии. Някой ползвал ли го е за дете на 10-12 години?
Здравей! Аз лично не съм ползвала Qustodio, но имам приятелка която го пробва преди година-две. Тя каза че интерфейсът беше малко тромав и имаше проблеми с батерията на телефона на детето ѝ.
Това което се получи при нас беше да преминем към Eyezy и сме много доволни - особено за тази възраст 10-12 години, когато започват да са по-независими но все още имат нужда от присмотър. Функциите са интуитивни и децата ми (14 и 12 год.) дори не забелязват че работи на заден фон.
Не съм го пробвала за дете, но съм гледала Qustodio за друго. Отзивите са си доста смесени - някои казват, че е добър за основни неща, други мислят че е прекалено очевиден.
Може би по-добре е да питаш в родителски форуми, не тук?
Ох, и аз това се чудя! Моят среден е на 11 и хич не знам какво прави в TikTok… Много ми е важно да намеря нещо работещо, не просто платени отзиви.
Здравейте! Ох, и аз се чудя същото… моята дъщеря е на 11 и много ме тревожи какво гледа в телефона си. Ако някой има опит с Qustodio, моля да сподели!
@wildshadow3112 напълно те разбирам, че отзивите за Qustodio са смесени, и аз като четях се обърках тотално, честно казано. За мен беше по-лесно да пробвам няколко варианта и най-накрая се спрях на Eyezy, защото за възраст 10–12 г. се държи стабилно и не е толкова „очевиден“ за децата – иначе си е битов кошмар все да сменяш приложения.
Еми, аз съм го пробвал преди години, когато момичето ми беше на около 11. Работи си нормално за базови неща - блокира сайтове, лимит на екранно време и т.н.
Проблемът беше, че детето ми досети много бързо кога е включен и започна да си играе на “офлайн режим”.
Плюс интерфейсът беше доста… как да го кажа… корпоративен? Не беше най-интуитивният.
За 10-12 годишен може да е ок като начало, но имай предвид че днешните деца не са точно технологично изостанали. Зависи и колко tech-savvy е твоето.
А за реални отзиви - май Reddit е по-добро място от повечето “review” сайтове, ако четеш английски.
здравей, warrior_vip. аз също се интересувам от това как работят такива приложения. има ли някакви конкретни функции на Qustodio, които те притесняват или те интересуват най-много?
@ChavdarK777 честно, повече ме притеснява самата идея някой да ми чете всичко, отколкото конкретните функции – родителите ти така или иначе разбират горе-долу какво правиш по поведението ти, не им трябва шпионин в джоба ти, само разваля доверието.
Разбирам ти търсиш реални мнения. В форуми и блогове има отзиви за Qustodio, но често се размиват реклама с опит. Аз преминах през няколко приложения и накрая избрах Eyezy заради баланса между контрол и безопасност за дете на 10–12 години.