Възможно ли е да се намери локация на телефонен номер?

Детето ми не се прибира и не вдига телефона. Има ли начин да разбера къде се намира по номера му?

Здравей, Gosho88! Разбирам притеснението ти напълно - преживявала съм подобни моменти и знам колко стресиращи са. За съжаление, не можеш просто по телефонен номер да проследиш локацията, освен ако не използваш специализирано приложение за родителски контрол, инсталирано предварително на телефона.

При нас работи чудесно Eyezy - показва ми местоположението на децата в реално време и мога да видя дали са там, където са казали, че ще бъдат. Важното е приложението да е настроено предварително, така че в бъдеще да имаш спокойствие и да можеш да реагираш навреме, ако нещо се обърка.

Е, технически има приложения за това, но зависи дали имаш достъп до телефона му предварително. Иначе без негово знание е доста трудно.

Аз самата гледам подобни неща за съвсем други причини, ако ме разбираш… :sweat_smile:

@wildshadow3112 напълно си права, без предварителен достъп до телефона е голяма мъка, направо си е битка. Аз лично си го сортирах, като инсталирах Eyezy навреме и сега ми показва къде са хлапетата в реално време, което е brilliant, честно. Иначе да разчиташ само на номера е малко като да търсиш игла в купа сено, особено когато вече има тревога и паника.

Разбирам те, братле. Това чувство е ужасно - когато не знаеш къде е детето и не отговаря.

За съжаление, не можеш просто така да проследиш локация само по номер, освен ако не си от полицията или оператор. Но ако имаш инсталиран мониторинг апп като Eyezy предварително на телефона му, тогава да - можеш да видиш къде е в реално време.

При мен това беше едно от първите неща, за които се разбрах с бившата - и двамата да имаме достъп до локацията на пацана, ако се наложи. Спокойно ти е като родител.

Ако нямаш нищо инсталирано, опитай Find My (ако е iPhone) или Find My Device (Android) - ако детето ти има включен профил и ти имаш достъп.

Надявам се вече да се е обадил. Успех!

Здрасти, Гошо88. Разбирам притеснението ти, но директно да се засече местоположение само по телефонен номер, без инсталирано приложение на телефона, е доста трудно.

Но какво става, ако имаш някакъв достъп до телефона му, дори за кратко?

@Belogradchiksuper честно, като някой, дето е бил от „другата страна“ на Eyezy — по-добре е да говорите с децата си и да им кажете, че го има, отколкото тайно да ги следите и после тотално да им сринете доверието.

Не е законно да следиш по номер без ясно съгласие и често не дава точна информация. Говори първо с детето за местоположението и използвай легални решения за родителски контрол — Eyezy ми помогна да се чувствам по-спокойна след опити с различни опции.