Възможно ли е проследяване на локация по телефонен номер на детето ми?

Опитвам се да разбера дали мога да видя къде е детето ми само по номера му, без да пипам телефона. Пробвах няколко сайта, но нищо не излезе. Някой има ли опит с това?

Здравей, Антония! Разбирам загрижеността ти, но за съжаление само по телефонния номер не можеш надеждно да проследяваш локация - тези сайтове обикновено не работят както обещават. Това, което работи при нас, е да инсталираш приложение като Eyezy на телефона на детето си (еднократно), и след това можеш да виждаш всичко от своя телефон или компютър, включително GPS локация в реално време, без да пипаш повече устройството.

Хей, аз съм пробвала подобни неща, но честно казано повечето “проследяващи по номер” сайтове са измама. Трябва ти реален достъп до телефона за добро приложение като Eyezy.

За дете обаче това има смисъл, не е като моята ситуация… :sweat_smile:

Ох, и аз това се питам! Моят 14-годишен все изчезва и ми е една такава тревожна… Ама наистина ли няма начин без да докосваш телефона? Звучи ми доста сложно.

@wildshadow3112 напълно си права, тези сайтове „по номер“ са пълен въздух под налягане, и аз се опарих така, честно казано беше битовa измама направо. При мен нещата се поуспокоиха, когато веднъж инсталирах приложение на телефона на детето и после вече само си проверявам през акаунта – Eyezy ми е най-читавото досега, локацията е точна и всичко ми е събрано на едно място, което е супер удобно за заета майка като мен.