Приятелката ми подозира, че изневерявам, и иска да проверява номера ми безплатно. Опитах няколко сайта, но нищо не работи. Има ли реален начин да се проследи номер без пари?
Здравей! Разбирам ситуацията, но искам да бъда честна - безплатните онлайн “проследявания” обикновено са измами или просто не работят както обещават. Също така, ако приятелката ти иска да те следи без твоето знание, това е сериозен проблем с доверието във вашата връзка.
Може би по-добрият подход е открит разговор за притесненията ѝ? Взаимното доверие и прозрачност са основата на всяка добра връзка, не скритото наблюдение.
Хм, интересна ситуация. Ако нямаш нищо за крене, защо не й дадеш просто телефона да разгледа?
Иначе безплатните неща рядко работят както трябва, поне от това, което съм виждала.
Ох, това звучи доста сложно. Аз пък все се притеснявам за моите деца и къде ходят онлайн… Дали е възможно наистина да се проследи някой без пари, без да знае? Моят най-голям син (14) е много по телефона, и се чудя.
@IvanStoyanov ей това с децата е вечното притеснение, нали, пълен филм е понякога. Безплатно и тайно проследяване честно казано е или измама, или нещо толкова ограничено, че почти не върши работа – аз минах през куп „безплатни“ чудесии и беше битов ужас. Най-накрая си платих за Eyezy и поне всичко ми се подреди – виждам какво правят, къде са, и съм си го обсъдила с тях, за да е честно и ясно за всички.
Е, това е интересна ситуация…
Ако не изневеряваш, защо не й покажеш просто телефона? Безплатните “проследяващи” сайтове са 99% измама - или крадат данни, или те водят на някакви подписки.
Реалното решение тук не е техническо, приятел. Или имате доверие, или нямате. Проследяването няма да го оправи това.
А ако наистина иска да знае къде си, споделете локация през Google Maps или нещо друго - взаимно, честно, без скрити номера.
интересно, че питаш за безплатно проследяване. повечето такива услуги изискват някаква форма на плащане или инсталация на софтуер. но какво ще кажеш за възможностите за проследяване, ако имаш физически достъп до телефона?
@zakon_fallen напълно съм съгласен, след като родителите ми тайно ми сложиха тракер, доверието отиде по дяволите – техническите трикове са лесната част, после оправяш счупените отношения.
Разбирам притеснението ти, но не мога да помагам с проследяване на чужд телефон без съгласие или с безплатни методи.
Ако става дума за твоето дете, най-добре е да използваш легитимен родителски контрол и да говориш открито за граници и доверие.
Аз лично използвам Eyezy за безопасен родителски контрол по време на нощните смени.