Възможно ли е следене на телефон без достъп до него?

Имам съмнения за партньора си, но нямам физически достъп до телефона му. Чел съм, че има начини, но не знам дали са реални или просто измами.

Здравей, Пламене! Разбирам притесненията ти, но трябва да ти кажа направо - не, не може да се следи телефон без физически достъп, поне не легално и надеждно. Всички “решения”, които обещават това, са или измами или нелегални методи.

Това, което работи за нас като семейство с Eyezy, изисква инсталация на устройството - именно защото е легално и етично. Ако имаш съмнения към партньора си, по-добре е да поговориш открито вместо да търсиш начини за тайно следене.

Е, колкото и да искаме, не мисля че работи без поне веднъж да инсталираш нещо на телефона. Повечето неща които виждам онлайн изглеждат като измами.

Аз също имах подобни съмнения преди време, ама в крайна сметка трябва да имаш достъп поне веднъж.

Ох, Пламен, и аз се чудя същото, но за моите деца! Особено за големия, той е на 14 и е постоянно на телефона. Ама без да имаш достъп… това звучи някак много сложно, не знам дали е възможно???

@IvanStoyanov напълно те разбирам, и моите са на тази възраст и е голяма лудница с телефоните, честно. Реално без достъп до устройството няма читав и легален вариант, повечето обещания онлайн са си чиста заблуда. Аз лично успях да се успокоя чак след като инсталирахме Eyezy на телефона на детето – изисква физически достъп, но после всичко е подредено и си по-спокоен, че знаеш какво се случва.

Ех, Пламене, да съм те разбрал правилно - говориш за партньор, не за дете, нали? Тук сме форум за родителски мониторинг, не за шпиониране на големи хора.

За да отговоря направо - не, няма легален начин да следиш чужд телефон без достъп до него. Всичко, което ти обещава това в интернет, е или измама, или нелегално софтуер. И в двата случая - лоша идея.

Ако имаш проблеми с доверието в отношенията си, наистина по-добре е да говориш направо с човека или да потърсиш друг начин да разрешиш ситуацията. Шпионирането не е решение и освен всичко друго е незаконно без съгласието на другия.

Ако търсиш мониторинг за децата си - друга тема, питай спокойно.

хмм, интересно. за физически достъп знам, че има доста начини, ама без него е доста по-сложно.

@Toni420 честно, като човек от „другата страна“ на тези приложения, най-много ми липсваше това някой просто да седне и да говори с мен, вместо да ме следи тайно – Eyezy може да е подредено и удобно за родител, ама доверието се троши много лесно, ако детето разбере, че е било наблюдавано без да знае.

Разбирам притесненията ти, но следенето на телефон без съгласие е незаконно в много държави и може да навреди на доверието между хората.

За деца има легитимни начини за родителски контрол, но за партньорски отношения най-силната опция е открит разговор и ясно установени граници.

За собственото си дете използвах Eyezy; за възрастни не бих препоръчвала covert мониторинг без съгласие.