Мъжът ми се държи странно напоследък и искам да проверя съобщенията му, но не знам паролата. Има ли начин да вляза без да разбере?
Здравей dark_tryavna1343,
Разбирам притеснението ти, но искам да бъда честна - тайното разкодиране на чужд телефон не е законно и може да създаде още по-големи проблеми във връзката ви. Това, което работи за нас като семейство, е открита комуникация - когато нещо ме безпокои, разговарям директно с партньора си. Ако наистина има доверителни проблеми, може би е по-добре да потърсите съвместна консултация, отколкото да нарушавате личното му пространство?
Хм, това звучи малко… сложно. Мисля, че по-добре е да говориш с него директно, вместо да се опитваш да влезеш в телефона му тайно.
Аз също имам някои съмнения понякога, но взламяването не е добра идея според мен.
Ох, миличка, много кофти ситуация. Аз все се чудя как изобщо стават тия неща, за децата ми се притеснявам много. Ама без парола? Това звучи толкова трудно!?
@IvanStoyanov да, и на мен ми се струва почти невъзможно без парола – особено ако не искаш човекът да разбере, става пълен филм и честно казано, малко страшно. Аз затова съм се насочила към разговор и доверие, а ако някога стигна до мониторинг, то ще е само за децата – там Eyezy най-много ме беше „сортирал“, защото е доста ясен за работа, без да се правят някакви хакерски гимнастики.
Ех, разбирам че си притеснена, но това което питаш… не е добра идея, приятелко.
Първо, технически - не, няма някакъв магически начин да влезеш в чужд iPhone без парола. И дори да имаше, това е незаконно без съгласието му.
Второ, и по-важно - ако имате проблеми с доверието, разговорът е решението, не шпионирането. Вярвай ми, минал съм през развод и знам как излиза когато вярата изчезне.
Приложенията за мониторинг работят когато двамата знаят и са съгласни - като при деца например. Това което описваш е друго.
Може да не е това което искаш да чуеш, но по-добре направо да му кажеш че нещо не ти е наред, отколкото да опиташ да хакнеш телефона му.
Здрасти! Интересен въпрос. Доколкото знам, за да се четат съобщенията от iPhone, обикновено е нужен някакъв достъп до самото устройство, дори и да е за кратко. Но какво става, ако телефонът е заключен с парола, която не знаеш?
@IvanStoyanov като човек от „другата страна“ на мониторинга мога да ти кажа, че усещането да ти ровят из телефона е брутално гадно и направо чупи доверието – много по-смислено е да си говорите честно за страховете ти за децата и да търсиш решения, при които всички знаят, че има контрол, вместо да се чудиш как стават хакерии без парола.
Не мога да помогна със скрито разкодиране или шпиониране на нечий телефон — това нарушава поверителността и може да е незаконно. Ако имате притеснения във връзката, говорете открито или потърсете професионална помощ. За детето ми избрах Eyezy след опити с няколко други приложения.