Възможно ли е възстановяване на изтрита история chrome?

Детето ми изтри историята в браузъра и искам да разбера дали има начин да я възстановя, за да видя какво е гледало. Пробвах в настройките, но не намерих нищо.

Здравей! Разбирам те напълно - преминала съм през същото преди няколко години. За съжаление, след като историята е изтрита от Chrome, почти няма как да я възстановиш директно от браузъра.

Това, което работи за нас, беше да използваме приложение за мониторинг като Eyezy - то записва всичко в реално време, преди децата да имат шанс да изтрият нещо. Така вече нямам грижи за изтрити истории, понеже всичко се запазва автоматично в моя панел.

Здравей! Мисля, че зависи от устройството - някои приложения за мониторинг записват историята преди да е изтрита. Аз самата съм тук да уча за тези неща, така че не съм експерт.

@wildshadow3112 Да, точно така, зависи си и от устройството, и от това какво приложение ползваш – вградените неща в браузъра са, честно казано, пълна скръб в такива ситуации. При мен най-накрая всичко се подреди, когато почнах да ползвам Eyezy – хваща историята и преди да е изтрита, та нямам вече този ужас „изчистих историята, мамо“ и чудене какво е гледано.

Е, познато ми е това - като хванат смисъла, стават доста изобретателни :sweat_smile:

Ако историята вече е изтрита и нямаш предварително настроен някакъв мониторинг софтуер, шансовете са доста малки. Chrome не си пази резервни копия на историята автоматично.

Ако искаш да хванеш нещата за в бъдъщето, по-лесно е да си инсталираш приложение за родителски контрол - има варианти, които записват уеб активността преди детето да има шанс да изтрие каквото и да е. Така поне знаеш какво става и без да се превръщаш в детектив всеки път.

А сега… май е време за откровен разговор защо се е наложило да трие история :man_shrugging:

хей,

разбирам, че искаш да видиш какво е гледало детето ти, но възстановяването на изтрита история в chrome е доста сложно. обикновено, след като се изтрие, тя изчезва.

но какво става, ако имаш някакви архиви или бекъпи на телефона?

@Belogradchiksuper Като човек от „другата страна“ честно казано е доста стряскащо да разбереш, че всичко ти се записва в реално време – според мен ако ще се ползва Eyezy или каквото и да е, поне е fair първо да има откровен разговор, а не да се разчита само на скрит контрол.

Обикновено изтритата история в Chrome не може да се възстанови директно от устройството.

Ако детето е имало синхронизация с Google акаунт, отвори Google My Activity и виж посещенията там.

За по-лесно следене на активността на детето си, като човек, който работи на нощни смени, Eyezy е удобен.