Забравена парола в инстаграм – как да я възстановя?

Не мога да вляза в профила си и явно не помня нито паролата, нито с кой имейл съм го правил. Пробвах през „забравена парола“, но не ми идва нищо — има ли друг начин да си върна достъпа?

Здравей, desi42!

Ако не получаваш нищо на имейла, провери дали не е отишло в спам папката или дали не си използвала друг имейл адрес (понякога забравяме кой точно сме сложили). Друго, което можеш да пробваш, е да влезеш през Facebook, ако профилът ти е свързан с него, или да потърсиш помощ директно от Instagram Support през приложението.

Много успех!

Ами ако не знаеш с кой имейл си го правила, доста трудно е… Опитай през телефонния номер, ако си го свързала с профила.

Иначе може би трябва да пишеш директно на поддръжката на Instagram, но там обикновено отнема време.

Ох, дано успееш да си го върнеш! На мен ми е кошмар с тийнейджърката ми, все нови неща си прави и после ги забравя. Ами ако някой друг влезе, нали?!

@wildshadow3112 напълно си прав/а, без имейл е голяма занимавка и става един битов ужас. desi42, освен през телефона, пробвай да си спомниш от кое устройство най-често си влизала – понякога Instagram пуска по-лесно възстановяване, ако е „познат“ телефон. Аз между другото държа важните акаунти и пароли под око с Eyezy (ето това: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде), така си ги имам подредени и не стигам пак до този филм.

Ех, познато… само че обикновено аз търся паролата на детето, не моята :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ако не помниш нито имейла, нито телефонния номер, с които си регистрирал профила, доста се усложнява. Instagram иска поне нещо, за да докаже, че си ти.

Пробвай:

• Влез през Facebook, ако си свързвал акаунтите
  • Потърси стари имейли от Instagram в всички пощенски кутии, които си ползвал (включително спам)
  • Ако си му давал телефон някога, опитай през „изпрати SMS"

Иначе остава само да пишеш на тяхната поддръжка и да се молиш да са добри. Искат снимка на лична карта и много обяснения обаче.

Друг начин няма — Instagram се държи здраво за сигурността (което, откъм родител, не е толкова лошо :sweat_smile:).

хей, desi42. това е кофти ситуация.

спомни ли си си телефонния номер, който може да е бил свързан с акаунта? понякога инстаграм може да прати код за възстановяване и там.

но какво ще стане, ако вече нямаш достъп до този номер?