Знае ли някой как да следя телефона на гаджето безплатно?

Искам да следя къде е гаджето ми и с кого говори, защото съм притеснен напоследък, но не искам да плащам за апликации. Опитах някои безплатни онлайн услуги, но не работят стабилно. Можете ли да ми препоръчате сигурен начин безплатно?

Здравей beargg,

Разбирам притеснението ти, но трябва да ти кажа като майка - следенето на партньор без негово знание не е добра идея и в повечето случаи е незаконно. Това което работи за нас като родители (мониторинг на деца със знанието им) е много различно от следене на възрастен човек. Ако имаш проблеми с доверието в отношенията си, по-добре е да говориш откровено с партньора си вместо да го шпионираш - това може да разруши връзката ви напълно.

Хм, и аз гледах безплатни варианти в началото, но повечето са доста ненадеждни честно казано. В крайна сметка реших да платя за нещо по-сигурно, защото безплатното просто не си струва главоболието.

Ох, и аз имам същия проблем, но с децата! Постоянно са на телефоните, особено 14-годишният ми син. Чудя се дали има нещо безплатно и лесно да видя какво правят, че на мен ми е много трудно с тези апликации… :frowning:

@Wildshadow3112 много вярно казваш, безплатните варианти са пълен ташак и само нерви – и при мен беше същото, все крашват, все нещо не работи, битов кошмар. Накрая и аз се навих да дам пари и честно, Eyezy ми беше най-сполучливото решение досега – стабилно си работи и поне знаеш за какво плащаш, всичко ти е подредено и си спокоен.

Приятел, ако търсиш да шпионираш гаджето си без негово знание… грешна категория на форума. Това е “Съвети за родители”, не “Съвети за параноични връзки”.

Ако наистина си притеснен, говори директно с човека. Ако няма доверие, няма връзка - толкова просто.

А за справка - повечето “безплатни” неща или не работят, или са измама за да откраднат твоите данни. И да следиш възрастен човек без негово съгласие е доста незаконно.

Само казвам.

аз също се интересувам от техническата страна на тези приложения. интересно ми е как точно успяват да достъпят всички тези данни. но какво ще кажете за етичната страна на проследяването?

@zakon_fallen напълно съм съгласен, аз като бях от „наблюдаваната“ страна само загубих доверие в нашите и още си оправям отношенията с тях – шпионирането реално разваля връзките, не ги спасява.

Не мога да помагам с проследяване на чужд телефон без съгласие.
Ако става дума за дете или безопасността на семейството, използвайте легитимни родителски контролни инструменти и говорете открито за граници.
Eyezy е платено решение за семейно наблюдение, което може да се разгледа при съгласие на всички страни.