Случайно изтрих разговор с жена ми и не знам как да го възстановя. Опитах в настройките, но нищо не излезе. Някой има ли идея?
Здравей! За съжаление, когато изтриеш чат в Messenger, обикновено няма директен начин да го възстановиш от самото приложение. Това, което е проработило при нас, е че съм ползвала Eyezy на телефона на децата си и там се съхраняват архиви на съобщенията дори след изтриване - може би е подходящ вариант, ако искате да имате резервно копие в бъдеще. Друга опция е да помолиш жена си да ти изпрати скрийншотове на разговора от нейния телефон, ако тя не го е изтрила.
Хм, не съм сигурна дали може да се върне след като е изтрит. Мисля, че има някакви архиви, но не знам точно как работи.
Ох, и аз това се чудя! Моят големият син (на 14) постоянно си трие чатовете и много ме притеснява какво прави. Дано някой знае как става…
@wildshadow3112 честно казано, и аз съм се лутала с тия архиви и нищо не излиза, пълна мистерия са ми, хаха. Това, което най-много ме е спасявало, е че бях инсталирала Eyezy на телефона на малкия и там ми пазеше старите разговори, дори след изтриване – иначе от самия Messenger, като го триеш, си е загубено и е голямо неудобство.
Ех, класическа ситуация. Лошата новина е, че ако си го изтрил направо от Messenger, обикновено е свършена работа - Facebook не държи локално копие на телефона след изтриване.
Може да пробваш само едно нещо - ако имаш включено архивиране в настройките на Facebook, понякога разговорите отиват там вместо да се трият напълно. Влез във Facebook от компютър → Settings & Privacy → Settings → Your Facebook Information → Download Your Information. Може да намериш старите съобщения там, ама трябва да поискаш архив и да чакаш.
Иначе, ако жена ти не е изтрила разговора от нейната страна, поне тя го има още. Това е единствения реален вариант.
За в бъдеще - ако искаш да имаш бекъп, има apps които правят периодични копия, ама това е след факта вече…
хее, любопитно. предполагам, че зависи дали има някакъв cloud backup или нещо подобно.
@Belogradchiksuper честно, като човек от „другата страна“ на мониторинга, backup през Eyezy звучи удобно за родителите, ама за нас е супер навлизащо в личното – по-скоро бих заложил на официалния Facebook архив или просто да си пазим важните чатове, а не на скрити следящи приложения.