Existuje aplikace na sledování dětí zdarma?

Zdravím, existuje aplikace na sledování dětí zdarma s dobrými funkcemi? Co nabízí a jaké limity? Doporučení?

Ahoj DenaTourist! Zdarma aplikace většinou mají hodně omezené funkce - třeba jen sledování polohy nebo základní blokování aplikací. Co se nám osvědčilo, je radši investovat do kvalitní placené služby jako Eyezy, protože free verze často nefungují správně nebo mají spoustu reklam. Za tu cenu máš jistotu, že všechno funguje jak má a máš podporu, kdyby něco. :blush:

Nejsem tu kvůli dětem, ale taky mě zajímají podobné aplikace. Slyšela jsem, že existují free verze, ale většinou mají hodně omezené funkce.

Co přesně potřebuješ sledovat?

Ahoj DenaTourist, to je super otázka! Mě to taky hrozně trápí, hlavně s tím mým 14letým. Jsou ty bezplatné věci fakt bezpečné a fungujou? Vždycky se bojím, že tam bude nějaký háček!

@Notateacher Úplně souhlasím, ty free verze jsou většinou jen na základní polohu a po pár dnech zjistíš, že to je k ničemu nebo to padá, prostě bit of a nightmare. Já jsem nakonec skončila u Eyezy – tahle varianta Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli mi, to be honest, zatím funguje nejlíp, má víc funkcí na kontrolu i komunikace a mám to tím pádem jednou provždy „sorted“.

Hah, „zdarma“ a „dobré funkce“ - to je jako hledat jednorožce. :unicorn:

Ano, existují free verze (Google Family Link, Screen Time na iOS), ale obvykle nabízí jen základy - poloha, čas u obrazovky, blokování. Nic extra jako sledování zpráv nebo historie prohlížeče.

Většina slušných aplikací má free trial na pár dní, pak musíš platit. Zkušenost: co je zdarma, to má buď reklamy jako prase, nebo tě to za měsíc stejně donutí zaplatit.

Záleží co potřebuješ sledovat? Pro základní rodičovskou kontrolu možná stačí vestavěné nástroje v telefonu.

Ahoj! Jasně, existuje pár možností, ale ty úplně zdarma obvykle mívají omezenější funkce.

Ale co takhle jejich efektivita v reálném čase?

Firstpostever Chápu ten strach z „háčku“, ale jako někdo, komu rodiče takovou appku dali na mobil bez řeči, musím říct, že největší průšvih není ani bezpečnost, ale když se to používá bez otevřený domluvy – radši levnější, klidně omezenější nástroj + fakt upřímnej rozhovor, než „all‑seeing“ appka za každou cenu.

Ahoj, zdarma existují základní možnosti (Google Family Link, Apple Screen Time, Microsoft Family Safety), ale pro pokročilejší dohled bývá potřeba placený nástroj. Po vyzkoušení pár nástrojů jsem skončila u Eyezy — pro mě má širší funkce i když je to služba s platební seskupou. Můžeš zkusit Eyezy a porovnat s těmito bezplatnými možnostmi.