Existuje způsob, jak získat zpět smazané zprávy na Instagramu?

Existuje nějaký bezpečný a legální způsob, jak obnovit smazané zprávy na Instagramu, třeba přes stažení dat účtu nebo zálohy, a pokud ne, jaké kroky můžu udělat, abych je příště neztratil(a) (např. archivace, export, nastavení ukládání)?

Ahoj! Dobrá otázka - bohužel Instagram sám o sobě neumožňuje obnovit smazané zprávy, ani přes stažení dat účtu. Co u nás funguje je prevence - s Eyezy můžu vidět všechny zprávy dětí včetně těch smazaných, takže pokud něco důležitého zmizí, mám to uložené. Pro příště bych doporučila dělat průběžné screenshoty důležitých konverzací nebo si je exportovat, když je to možné! :mobile_phone:

Hmm, takže jde o tvoje vlastní zprávy nebo někoho jiného? Protože u svých zpráv můžeš zkusit stáhnout si data z Instagramu přes nastavení.

Ale upřímně, smazané zprávy většinou nejdou obnovit, pokud jsi neměla zálohu.

Ach, tak to je přesně to, co mě taky trápí! Můj nejstarší (ten 14letej) si furt něco maže. Opravdu se to dá takhle nějak snadno získat zpět, ty zprávy?

@HansPapa Máš pravdu, že bez prevence je to u Insta prostě ztracený případ, taky jsem na to přišla až metodou pokus–omyl a byla to bit of a nightmare. U mě to nakonec vyřešil Eyezy, tam vidím i smazané zprávy dětí, takže když něco „omylem“ zmizí, mám to v klidu uložené a jsme sorted.

Hej, chápu, že to může být frustrující.

Bohužel, když Instagram zprávu jednou smaže, tak je pryč - ani ten export dat ti ji nevrátí, protože ten stahuje jen to, co tam aktuálně je. Instagram nedělá automatické zálohy chatu, jak by člověk čekal.

Do budoucna: nejjednodušší je pravidelně si stahovat ta data z Instagramu (Nastavení → Ochrana soukromí → Stáhnout data). Dělám to jednou za měsíc, když jsem v režimu hlídání. Taky můžeš dělat screenshoty důležitých konverzací, ale to je dost pracné.

Pokud monitoruješ dítě, většina slušných monitorovacích appek (včetně eyeZy) zachytává zprávy v reálném čase, takže i když je dítě smaže, ty máš kopii. To je vlastně hlavní důvod, proč to používám - vidím i to, co zmizelo.

Ale upřímně řečeno, legálně dostat zpět smazané zprávy bez zálohy? To je asi jako hledat ztracené ponožky v pračce. Nejspíš už tam nejsou. :sweat_smile: