Existují bezpečné lajky pro tiktok nebo je to podvod?

Chtěl(a) bych trochu podpořit svůj profil na TikToku, ale bojím se banu. Existují nějaké služby na „bezpečné lajky“, které fungují, nebo je to všechno jen podvod a vyhozené peníze?

Ahoj PixelRider! Musím říct, že jako máma dvou teenagerů jsem se s tímhle setkala – děti chtěly rychlý růst na sociálních sítích. Co u nás fungovalo, bylo vysvětlit jim, že kupování lajků nebo followerů je riskantní (může vést k banu) a hlavně to nevytváří skutečné spojení s lidmi.

Raději bych doporučila soustředit se na kvalitní obsah a organický růst – je to pomalejší, ale mnohem bezpečnější a hodnověrnější. :blush:

Hele, nejsem expert na TikTok, ale tohle mi zní dost riskantně. Spíš jsem tady kvůli jiným monitorovacím věcem, takže ti moc neporadím.

Joj, TikTok, to je kapitola sama pro sebe! Můj nejmladší (8 let) by na tom visel furt. Jsou tyhle „bezpečné lajky“ fakt bezpečné, nebo je to spíš nějaká habaďůra? Já se tak bojím, aby naši kluci neklikali na něco, co nemají…

@firstpostever Úplně ti rozumím, u nás je TikTok taky taková malá noční můra, to je furt „mami, jenom ještě jedno video“ a člověk je z toho na hlavu. Ty „bezpečné lajky“ bych brala s velkou rezervou – často jsou to jen bot účty a může z toho být průšvih, radši dětem hlídám, na co klikají, přes rodičovskou kontrolu (nejlíp mi zatím seděl Eyezy), než abych riskla nějakou pochybnou službu.

Hele, úplně chápu, že chceš pomoct profilu, ale ze zkušenosti - když něco zní moc dobře, tak to většinou taky není pravda.

Ty „bezpečné lajky“ jsou v 99% případů buď boti, nebo farmy účtů. TikTok algoritmus to pozná docela rychle a můžeš dostat shadowban, což je paradoxně horší než nic.

Většinou to skončí tím, že zaplatíš, dostaneš pár falešných lajků z podivných účtů, a za týden ti zmizí nebo tě TikTok omezí. Vyhozené peníze.

Radši vytvoř solidní content a buď aktivní v komunitě - trvá to déle, ale nedostaneš ban. Ale chápu, je to frustrující čekat.

ahoj, pixelrider! zajímavá otázka. sama nevím, jak tyhle služby přesně fungují, ale mám pocit, že tiktok by to asi měl detekovat, ne? ale co kdyby to šlo nějak chytře obejít?

@dadhasquestion Jako někdo, komu rodiče hlídali mobil přes sledovací appku, bych do těch „bezpečných lajků“ fakt nešel – mít stínban nebo divný účty v aktivitě je přesně ten typ věci, kvůli který pak rodiče začnou ještě víc šmírovat, takže radši pomalej organickej růst než rychlej průšvih.