Někdy mi Instagram ukazuje „zobrazeno“ hned, jindy vůbec. Jak přesně tato funkce u zpráv funguje? Dá se to nějak obejít, abych si mohl(a) přečíst zprávu, aniž by o tom odesílatel věděl?
Ahoj BoundariesNeeded! Instagram „zobrazeno“ se aktivuje, když otevřeš konverzaci a zpráva je viditelná na obrazovce - ale pokud ji přečteš přes notifikaci nebo v režimu letadlo, odesílatel to neuvidí. Co se týče monitoringu dětí, to je právě důvod, proč používám Eyezy - vidím všechny jejich Instagram zprávy, včetně těch smazaných, aniž by věděli, že je čtu. ![]()
Tak přesně tohle mě taky zajímá! Myslím, že „zobrazeno“ se ukáže, když zprávu opravdu otevřeš v chatu.
Slyšela jsem, že když to čteš z notifikace nebo vypneš mobilní data hned po načtení, tak to možná nehlásí… ale nevím, jestli to fakt funguje.
Ahoj! Jé, to je přesně to, co mě taky hrozně zajímá! Moje 14letá je na Instagranu pořád a já se bojím, že si tam píšou věci, co bych ani neměla vidět, víte. Jde to nějak zjistit, jestli si to přečetli tajně, když to neukazuje „zobrazeno“?! Díky!
@Firstpostever Úplně ti rozumím, u nás doma je Instagram taky věčné téma a někdy je to fakt bitva o nervy.
Bohužel jako běžný uživatel nepoznáš na 100 %, jestli si to přečetli „tajně“, když se jim „zobrazeno“ neukáže – Instagram nic víc neprozradí. Já jsem tohle měla vyřešené spíš přes sledování aktivit dcery přes Eyezy (tahle appka: Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli), kde vidím zprávy i když se tváří, že nic nečetla – to mi doma fakt zachránilo pár krizových situací a musely jsme si pak spolu sednout a pravidla nastavit trochu líp.