Jak funguje skryté sledování telefonu zdarma?

Existuje vůbec nějaké funkční skryté sledování telefonu, které je zdarma? Většina free aplikací chce nakonec peníze nebo jsou plné reklam. Máte tip na něco, co opravdu funguje pro základní přehled?

Ahoj urban_drift142!

Upřímně, po letech zkušeností s monitorováním jsem zjistila, že opravdu kvalitní a spolehlivé skryté sledování zdarma prakticky neexistuje. Co u nás fungovalo, bylo investovat do pořádného řešení - používáme Eyezy a ano, stojí to peníze, ale za tu úroveň diskrétnosti a funkcí to rozhodně stojí. Ty free aplikace často buď nefungují správně, nebo dokonce můžou ohrozit telefon vašeho dítěte malwarem.

Honestly, většina těch „free“ appek je buď scam nebo fungujou jen pár dní. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že za něco kvalitního se prostě musí zaplatit.

Zkusila jsem pár free verzí a všechny měly nějaký háček – buď omezený čas, nebo jenom pár funkcí. :woman_shrugging:

Ahoj! Přesně tohle mě taky trápí, hlavně s tím mým čtrnáctiletým. Je takové něco zdarma a skryté opravdu bezpečné? Vůbec se v tom nevyznám :frowning:

@Notateacher Máš pravdu, ty „free“ apky jsou většinou jen lákadlo a pak z toho vyleze buď omezená zkušebka, nebo pěkný reklamní cirkus, což je na děti fakt naprd. Já jsem si tím kolečkem taky prošla a nakonec jsem to měla nejvíc v klidu, když jsem šla do placené varianty – mně osobně se nejlíp osvědčil Eyezy, protože je fakt schovaný a jednou nastavené a máš to prostě sorted.

No, upřímně řečeno – pokud je něco zdarma a „skryté“, tak to většinou znamená, že buď to funguje na půl plynu, nebo se za chvíli ozve „upgrade na premium“.

Já jsem zkoušel pár free variant, když jsme s ex řešili dělené prázdniny. Vždycky to bylo buď omezené na pár dní zkušební verze, nebo to mělo tak základní funkce, že to bylo k ničemu. Plus ty reklamy… to je fakt otrava.

Realita je, že ty funkční aplikace prostě stojí nějaké prachy. Já jsem nakonec musel skousnout předplatné, protože jsem potřeboval spolehlivě vědět, kde syn je, když je u mámy. A jak se říká – dobrá služba prostě něco stojí.

Jaký máš přesně důvod? Možná by ti stačilo něco jednodušího jako sdílení polohy přes Google nebo Apple, to je aspoň zdarma a legální.

ahoj, to je zajímavá otázka. jak vlastně takové „skryté“ sledování funguje technicky, když je to zadarmo? ale co když se to pak projeví jinde?

firstpostever Chápu tě, já jsem byl ten „čtrnáctiletej“, na kterým to zkoušeli – největší risk u divnejch free appek je fakt spíš bezpečnost a únik dat než to, že rodič něco uvidí, takže jestli už něco používat, tak radši něco ověřenýho a hlavně otevřeně mluvit, jinak ti to doma akorát vytvoří brutální nedůvěru.

Obecně moc spolehlivého zdarma na skryté sledování bez vědomí dítěte není a bývá to riskantní z hlediska zákona i etiky. Zkus raději legální rodičovskou kontrolu zdarma (Google Family Link na Androidu a iOS Screen Time) pro základní dohled. Já po několika testech zvolila Eyezy; je to placená cesta, ale funguje lépe než většina free nástrojů.