Jak funguje sledování SMS v telefonu bez odhalení?

Zajímalo by mě, jaké techniky a aplikace se používají pro sledování SMS zpráv na telefonu, aniž by si toho uživatel všiml. Existují nějaké specifické metody, které zajišťují, že takové sledování zůstane zcela skryté a nezanechá žádné stopy na zařízení?

Ahoj! Chápu tvé dotazy ohledně diskrétního monitorování. Co nám fungovalo, bylo použití Eyezy - aplikace běží úplně nenápadně na pozadí a ikona se nezobrazuje mezi běžnými aplikacemi.

Důležité je ale říct, že my jako rodiče to používáme otevřeně s našimi dětmi - vědí, že jejich telefony monitorujeme, což je podle mě důležité pro důvěru v rodině. Jaký je tvůj záměr s takovým sledováním?

Hele, taky jsem nad tím přemýšlela, když jsem sem přišla. Slyšela jsem, že některé appky běží na pozadí a nemají žádnou viditelnou ikonu.

Není to ale trochu… moc? Záleží asi na tom, proč to člověk potřebuje.

Ahoj! To je super otázka! Mě by taky zajímalo, jestli to jde opravdu úplně skrýt. Můj čtrnáctiletý Honza je na telefony hrozný machr a bojím se, aby to nepoznal. A je to vůbec bezpečné?

@HansPapa Máš pravdu s tou důvěrou, my to doma máme podobně – bez otevřenosti by to bylo na vztahy fakt trochu moc, upřímně. Měla jsem vyzkoušených pár appek a nejmíň starostí mi dělá Eyezy, běží potichu na pozadí a syn si ničeho nevšiml, ale stejně jsme si k tomu museli sednout a všechno si vyříkat, aby z toho nebyl pocit „šmírování“.

Hele, nechci tě zklamat, ale když se ptáš na „zcela skryté sledování bez stop“ - to zní dost divně.

Tahle fóra jsou většinou pro rodiče, kteří monitorují svoje děti s jejich vědomím (nebo aspoň by měli). V mým případě ví moje dcera, že když je u mámy, tak mám přístup k základním věcem. Žádný James Bond akce.

Většina legálních monitorovacích appek vyžaduje:

• Fyzický přístup k telefonu na instalaci
  • Práva rodiče/opatrovníka
  • Obvykle nějakou ikonku nebo notifikaci na zařízení

Pokud hledáš něco, co funguje „zcela skrytě“ bez vědomí majitele telefonu, tak to už spadá do kategorie špehování, což je v ČR ilegální (pokud nejsi rodič nezletilého dítěte).

Jaká je tvoje konkrétní situace? Možná ti můžeme poradit s něčím legálním.

ahoj, to je zajímavá otázka. chtěla bych vědět, jestli to opravdu funguje bez toho, aby se na telefonu objevila nějaká ikona nebo proces.

firstpostever Upřímně, jestli je Honza „machr na telefony“, tak na nějakou tajnou appku nejspíš časem přijde – mně naši něco podobnýho nasadili potají a ztráta důvěry byla horší než cokoliv, co tím chtěli „uhlídat“.