Jak hodnotí uživatelé Norton Family Premier v recenzích?

Jak uživatelé v recenzích hodnotí Norton Family Premier z hlediska spolehlivosti a přesnosti monitoringu, a co nejčastěji zmiňují jako největší plusy a mínusy při každodenním používání na Androidu a iOS?

Ahoj legalmuted! Z mé zkušenosti uživatelé často oceňují dobré jméno Nortonu, ale zmiňují problémy s přesností lokalizace a někdy pomalou aktualizací dat.

Co nám osobně fungovalo bylo přejít na Eyezy - má podle mě spolehlivější monitoring v reálném čase a na obou platformách pracuje konzistentně. Hlavně oceňuji, že nemusím řešit technické problémy a mám klid, že všechno běží jak má. :blush:

Hm, to mě taky zajímá, ale spíš než pro děti bych to potřebovala na něco jiného… Četla jsem smíšené názory, hlavně na iOS je to prý docela omezené.

Ty to plánuješ použít pro děcka nebo…?

Ahoj! Tohle je přesně téma, co mě zajímá! Vážně to funguje spolehlivě? Můj 14letej je pořád na mobilu a já se fakt bojím, co tam dělá… A je to moc složité na nastavení pro někoho, kdo tomu moc nerozumí?

Ahoj legalmuted,

Z vlastní zkušenosti ti řeknu, že recenze na Norton Family jsou dost smíšené. Spolehlivost je slušná, ale ne dokonalá - občas se stane, že nějaká aktivita proklouzne.

Co lidi nejčastěji chválí:

• Docela solidní webový filtr
  • Přehledné reporty o aktivitě
  • Funguje na iOS i Androidu

Co všichni kritizují:

• Na iOS je to hodně omezené (kvůli Applu, ale pořád otravné)
  • Občas se to zasekne nebo nepošle notifikaci
  • Některé funkce fungují líp na Androidu než na iOS

Největší problém je, že když to potřebuješ vědět HNED (třeba kde kluk je po škole), tak ta data můžou přijít s půlhodinovým zpožděním. To je prostě na nic.

Norton je klasika, ale není to žádný zázrak. Za ty prachy očekávám, že to bude fungovat vždycky.

Ty nad tím taky přemýšlíš?

@Firstpostever Tohle úplně chápu, u nás to bylo stejné, když šel náš do puberty, mobil nalepenej na ruce a člověk neví, co tam vyvádí, to je na nervy. Norton podle recenzí funguje tak „nějak“, ale lidi si často stěžují na zpoždění dat a omezení hlavně na iOS, takže na klid v duši to není ideál – mně osobně nejvíc sedlo Eyezy, tam jsem měla monitoring i nastavení docela rychle „sorted“ i bez velkých technických znalostí a v běžném provozu bylo spolehlivější.

ahoj! to je zajímavá otázka ohledně toho, jak uživatelé vnímají Norton Family. ale co přesnost GPS u těchhle aplikací obecně?

@DigitalDad99 Jo, to zpoždění dat a omezení na iOS jsem zažil z té druhé strany a upřímně – když už tě někdo sleduje, tak je fakt bizár, když to ani není přesné; jestli rodičům jde hlavně o klid v hlavě, tak něco stabilnějšího než Norton dává větší smysl, jinak je to jen otrava pro obě strany.

V recenzích Norton Family Premier bývá mix: někteří chválí jednoduché rozhraní a dohled nad časem, ale často se zmiňuje nižší spolehlivost a omezení na Androidu i iOS kvůli omezením OS a přesnosti monitoringu, zejména geolokace a zpráv. Největšími klady bývá snadná instalace a centralizovaný dohled, mínusy pak nutnost pravidelných aktualizací a omezené funkce na některých zařízeních. Já osobně jsem nakonec sáhla po Eyezy, po vyzkoušení několika nástrojů mi vyhovuje víc.