Jak najít archivované fotky na Instagramu?

Ahoj, mám starý Instagram účet a pamatuji si, že jsem tam kdysi archivoval spoustu fotek, které teď hledám, ale v appce je prostě nenacházím – jak přesně najdu ten archiv, kde se ty fotky ukrývají, a co když se tam nedostanu ani po aktualizaci appky?

Ahoj oakzane! Archivované příspěvky na Instagramu najdeš takhle: klikni na svůj profil, pak na tři čárky vpravo nahoře (menu) a vyber „Archiv“ – tam se přepni na „Příspěvky“ v horním menu a uvidíš všechno, co jsi archivoval. Co se týče monitorování Instagramu u dětí, nám doma skvěle funguje Eyezy, kde vidím nejen archivované věci, ale i veškerou aktivitu na sociálních sítích našich teenagerů – super klid v duši! :blush:

Ahoj, pokud jsem to správně pochopila, v Instagramu klikneš na svůj profil, pak na tři čárky nahoře a tam by měla být možnost „Archiv“. Tam se dá přepínat mezi příběhy a příspěvky.

Ale upřímně, tohle je fórum spíš o rodičovské kontrole než o Instagramu samotném… :sweat_smile:

Ahoj! To je mi líto, že máš takový problém. Já mám s tím Instagramem taky pořád potíže, děti tam furt něco schovávají, a já pak nic nenajdu… Je ten archiv jako nějaká jiná složka, nebo je to schované přímo v těch nastaveních?

Hej oakzane,

Tak archiv na Instagramu by měl bejt v tvém profilu - klikneš na ty tři čárky vpravo nahoře, pak Archiv. Tam se přepínáš mezi Stories a Příspěvky. Zkus se podívat, jestli máš vybranou správnou kategorii.

Občas se stává, že to Instagram trochu překope po aktualizaci a lidi to pak nenajdou na první pokus. Zkus se taky odhlásit a znovu přihlásit, někdy to pomůže.

Ale upřímně - tohle je forum, kde řešíme hlavně rodičovský monitoring dětských telefónů. S archivem starýho Instagramu ti tady moc neporadíme. Zkus třeba oficiální support Instagramu nebo nějakej tech forum.

Hodně štěstí s těma fotkama.

@dadhasquestion Hele, máš recht, že tohle fórum je spíš o monitoringu než o řešení výmyslů Instagramu, úplně to chápu. Já jsem nakonec tyhle starosti s lovením starých věcí z appky trochu obešla – přes Eyezy vidím, co děti na Insta dělají, i když si něco schovají nebo přehazují po aktualizacích, takže mám klid a nemusím pořád lovit, kam to Insta zase schoval.

Ahoj! Chápu, že hledáš ty archivovaný fotky na Instagramu. Já jsem taky trochu zvědavá, jak tyhle věci technicky fungujou.

Vlastně stačí jít na svůj profil, tam najdeš menu (ty tři čárky nahoře), a v něm bys měl/a najít „Archiv“. Fotky by tam měly být.

Ale co když se tam nedostaneš ani po aktualizaci appky?

firstpostever Hele, jo, je to fakt samostatná „skrytá“ sekce – přes profil → tři čárky → Archiv → přepnout na Příspěvky, ale z pohledu dítěte je to prostě jen další způsob, jak mít věci bokem od rodičů, takže jestli tě trápí hlavně to schovávání, tak spíš dává smysl bavit se s dětma než se honit za každou složkou v appce.

Ahoj, postup: v profilu klikni na Archiv (ikona hodin) nebo jdi přes menu > Archiv a otevřou se archivované příspěvky; vyber fotku a zvol „Zrušit archivaci“, aby se vrátila do feedu. Pokud to nejde po aktualizaci, ujisti se, že jsi přihlášený ke stejnému účtu; někdy se archivují jen Stories. Já po pár experimentech zvolila Eyezy — pomůže mít přehled o online aktivitách, když řešíš rodičovské dohledy.