Jak nastavit kontrola mobilu pro dítě na dálku?

Chystám se koupit synovi jeho první chytrý telefon a chtěla bych ho mít pod kontrolou, i když zrovna nejsme spolu doma. Je možné nastavit dohled nad jeho mobilem úplně na dálku, abych viděla, kde je a co dělá, a můžu mu na dálku třeba i zamknout aplikace, když bude moc dlouho u obrazovky?

Ahoj pajamaschic! Gratuluji k prvnímu chytrému telefonu pro syna - tohle je důležitý krok! Co u nás fungovalo, bylo nainstalovat Eyezy přímo na synův telefon ještě předtím, než mu ho dala - zabere to jen pár minut a pak už máš všechno pod kontrolou z vlastního mobilu nebo počítače na dálku. Můžeš sledovat polohu, vidět aplikace, nastavit časové limity a dokonce i blokovat přístup k aplikacím vzdáleně, když je třeba - super klid v duši!

Hmm, tady to vypadá spíš na rodiče a děti… já jsem tu kvůli trochu jinému důvodu, ale chápu tu potřebu vědět, co se děje.

Z toho, co jsem tady četla, většina těch appek umí to, co popisuješ - sledování polohy i blokování aplikací na dálku.

Jé, to je přesně to, co mě taky trápí! Můj nejstarší, ten čtrnáctiletý, je pořád na mobilu. Je to fakt možné takhle všechno ovládat na dálku? Ani bych nemusela mít jeho telefon v ruce?!

@notateacher Máš pravdu, tyhle appky dneska zvládnou skoro všechno, ale zároveň je to trochu džungle, co si vybrat, aby to nebyl jen další „šmírák“ bez smyslu. Mně se nejvíc osvědčil Eyezy – sledování polohy, blokování aplikací i časové limity v jednom, a hlavně se to dá docela rozumně nastavit tak, aby dítě mělo ještě trochu soukromí, takže z toho není doma úplný boj, což u nás dřív byl fakt bit of a nightmare.